KAY BOJESEN

Er du også vild med de charmerende træfigurer fra Kay Bojesen? Så er du kommet til det rette sted! Hos Damborg fører vi nemlig et stort udvalg af alle de populære træfigurer. Uanset om det gælder Kay Bojesens Abe, Hund eller måske Garder og Postbud, så finder du det hele her.

Kay Bojesen er en af Danmarks største designernavne, og de højtelskede træfigurer er ikke blot søde at se på. De flotte, minimalistiske figurer er alle lavet i kvalitetstræ, så du får en perfekt kombination af design og kvalitet. Er du på udkig efter øvrige produkter fra Kay Bojesen, forhandler vi også flotte Kay Bojesen-plakater, alfabetklodser samt smukke træprodukter til husholdningen. Tjek hele Kay Bojesen-udvalget herunder og find dine favoritter.

pr. side

Varer 1-36 af 77

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 77

Køb den ikoniske Kay Bojesen Abe her

Siden den første Kay Bojesen Abe blev fremstillet i 1951, har den været fast inventar i mange danske hjem – og det forstår vi godt. Med det søde, smilende ansigt og de bevægelige arme og ben er den fine træfigur populær hos både børn og voksne. Derfor forhandler vi naturligvis den elskede træabe i hele 4 størrelser; mini, lille, mellem og stor. Du kan også få aben i 3 forskellige træsorter hos os, nemlig eg og ahorn, røget eg/eg samt den klassiske udgave i teak- og limbatræ.

Den populære Kay Bojesen Abe er en tidløs klassiker, der passer ind i ethvert hjem, hvad enten det gælder børneværelset eller som designgenstand i dagligstuen. I udvalget finder du desuden studenterhuer og nissehuer i træ, der kan sættes på abens hoved. Dette gør Kay Bojesens Abe til en ideel gave til studenter såvel som andre, der også har en forkærlighed for dansk design, når det er bedst.

Se også udvalget af Kay Bojesen Sangfugl, Turtelduer m.fl.

Udover Kay Bojesens folkekære Abe forhandler vi naturligvis også de mange andre træfigurer fra det danske designbrand. Det betyder, at du i udvalget både finder Kay Bojesen Sangfugl, Turtelduer, Elefant, Hest, Zebra og alle de andre træfigurer, som Kay Bojesen er kendt for. De elegante og minimalistiske figurer kan kombineres på kryds og tværs, så du kan få din helt egen, personlige samling. Alle Kay Bojesen-figurer er desuden fremstillet i hånden, så du er sikret god kvalitet, der kan følge dig livet igennem.

De søde træfigurer er også oplagte som gaveidéer til både store og små. Kay Bojesen Turtelduer er f.eks. en populær bryllupsgave, der kan fungere som et minde om dagen. Den fantasifulde Kay Bojesen Bjørn, Kanin eller måske Flodhest vil med garanti også falde i god jord hos børnene, hvor træfigurerne kan bruges både til leg, men også som fast boliginventar og følgesvend gennem resten af livet.

Find alt til dit hjem hos Damborg

Foruden vores store udvalg af Kay Bojesen-træfigurer finder du hos os et væld af øvrigt brugskunst til din bolig såvel som til haven. Vi har også et bredt sortiment af isenkram, bl.a. diverse køkkenartikler og køkkenmaskiner. Dermed kan du helt sikkert finde det, du står og mangler til hjemmet – og endda til særdeles skarpe priser!

Det er desuden vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os. Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores produkter, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 30 32 93 19 eller skrive til os på vores mail [email protected]. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!