FOODPROCESSORER

En foodprocessor er din bedste ven i køkkenet; den klarer alt lige fra at snitte, rive og hakke, som du kan slippe for selv at stå for. Hos Damborg forhandler vi foodprocessorer i smarte og funktionelle designs fra en række kendte kvalitetsbrands. De fås i forskellige størrelser og farver afhængigt af dine behov. En foodprocessor vil gøre livet nemmere for dig i køkkenet, hvis du ikke orker besværet ved at gøre tingene i hånden.

De smarte designs gør desuden, at køkkenmaskinen ikke skæmmer omgivelserne i køkkenet, hvis du vil have den stående fremme i det daglige. Vores sortiment spænder bredt, så du kan finde lige netop den type, der passer til dig. Tag et kig i vores udvalg nedenfor, og find din nye bedste ven i køkkenet.

6 vare(r)
Kampagne
SPAR25%
BOSCHFoodprocessor-20
BOSCH Foodprocessor

Varenummer: MCM3110W

Specialpris 649,95 kr
Pris: 869,95 kr
SPAR25%
DAYMinihakkersort-20
DAY Minihakker - sort

Varenummer: 72414

Specialpris 149,95 kr
Pris: 199,95 kr
SPAR33%
BOSCHKkkenmaskinemultitalent3800wattsort-20
Specialpris 999,95 kr
Pris: 1.499,00 kr
SPAR41%
OBHNORDICAFoodprocessoreasyforce-20
Specialpris 649,95 kr
Pris: 1.099,00 kr
SPAR47%
OBHNORDICAFoodprocessordoubleforcecompact-20
Specialpris 899,95 kr
Pris: 1.699,00 kr
SPAR35%
TEFALFreshexpress-20
TEFAL Fresh express+

Varenummer: MB756G31

Specialpris 549,95 kr
Pris: 839,95 kr
6 vare(r)

En foodprocessor fra Bosch, OBH eller Philips er uundværlig i dit køkken

Hos Damborg finder du foodprocessorer på tilbud fra Philips, OBH og Bosch, nogle af de førende mærker, når det gælder diverse køkkenartikler. Så der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af foodprocessorerne, selvom priserne er skarpe.

En foodprocessor er lavet til at lette dit køkkenarbejde. Det er en genial maskine, der giver mange muligheder ved madlavning, og den er som et ekstra sæt hænder i køkkenet. Den vil typisk kunne give dig et langt bedre resultat af snitte- og hakkearbejde, end du selv er i stand til ved håndkraft. Udfaldet ved brug af en foodprocessor er nemlig ensartet hver gang.

Vores foodprocessorer hos Damborg kommer med et bredt udvalg af tilbehør, som består af forskellige snitteknive, blanderedskaber m.m. Det gør dine muligheder endnu større, og køkkenmaskinen kan bruges til en lille brøddej eller en let og hurtig piskning.

En foodprocessor er bedre at bruge i forhold til en almindelig blender eller minihakker, da kapaciteten er væsentlig større, og den giver dig mulighed for at lave større portioner af de ting, du vil lave. Lav alt lige fra perfekt hakket kød og den blødeste hummus til at snitte dine grøntsager til perfektion. Du vil ikke fortryde sådan et køb.

Udforsk Damborgs udvalg af andre smarte køkkenmaskiner

Hos Damborg finder du et stort sortiment af øvrige køkkenmaskiner til dit hjem, for vi har alt, hvad hjertet begærer. Vi forhandler blendere og stavblendere, røremaskiner, saftpressere og slow juicere samt mange andre geniale produkter, der er til stor hjælp i din daglige gang i køkkenet.

Vores store udvalg af produkter består af rigtig mange kendte brands, så der er altid mulighed for at finde dine favoritprodukter hos os – alt sammen til gode priser. Vi tilbyder ydermere fri fragt ved køb over 500,- samt 30 dages returret, når du handler hos os. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, skal du endelige bare kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 30 32 93 19, sende os en mail på info@damborg.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.