ØLGLAS

Synes du også, at øllen smager bedst, når den serveres i det rette glas? Hos Damborg finder du et bredt udvalg af ølglas i flotte designs fra markedets førende mærker som Lyngby, Rosendahl og Holmegaard. Der er flere fordele ved at vælge et ølglas fremfor et almindeligt glas. Du kan nemlig finde glas, som er lavet til specifikke øltyper. Fx kan du med fordel vælge et højt, slankt glas, der er snævert for toppen til din hvedeøl. Din øl smager nemlig bedst, hvis du serverer den i det rigtige glas.

Vælg mellem ølglas på stilk, med hank, på fod samt høje, lave, buttede eller slanke ølglas. Mulighederne er mange, når du skal købe de perfekte ølglas hos Damborg. Se vores udvalg, og find de glas, som du bedst kan lide.

pr. side

9 varer

Faldende orden

9 varer

Ølglas gør din øl-oplevelse unik

Det er de færreste, som drikker vin af et almindeligt drikkeglas. Hos Damborg er vi af den overbevisning, at en kold øl bør nydes i et flot ølglas. Det er vi sikre på, at selv den mest garvede øl-entusiast vil give os ret i.

Det rette ølglas er med til at gøre din øl-oplevelse endnu bedre, og i vores sortiment kan du vælge ølglas i forskellige brands og designs. Men hvad er opskriften egentlig på den bedste øl-oplevelse?

  • Et godt selskab
  • Det perfekte ølglas
  • Din favorit-øl.

Vi håber, at du finder de ølglas, som matcher din personlige stil, og som kan gøre din øl-oplevelse unik. Når du handler hos Damborg, har du den fordel, at du kan købe ølglas fra kvalitetsmærker til billige priser. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen.

Fuldend din borddækning med de rette glas

Hos Damborg kan du købe alt det, du behøver til at dække et smukt bord. Foruden vores sortiment af ølglas kan du også se vores vinglas, spiritusglas og almindelige drikkeglas.

Når du skal finde de perfekte glas til dit hjem, skal du selvfølgelig vælge dem, som matcher din stil. Vores vin-, øl-, spiritus- og drikkeglas kan du alle finde som lignende krystalglas. Ved at vælge krystalglas bliver din borddækning eksklusiv at se på, uden det behøver at koste dig særlig meget.

Hvis du er til den stilrene og enkelte borddækning, kan du købe alle slags glas fra samme serie. Hvis du er mere til en spraglet og personlig borddækning, kan du kombinere fx glas og tallerkner fra forskellige mærker og i forskellige designs. Denne tendens til at eksperimentere kommer efterhånden mere og mere frem i lyset, og folk mikser forskelligt service, selvom det nødvendigvis ikke umiddelbart matcher.

Hos Damborg har du mulighed for at finde alt, hvad hjertet begærer, specielt når det kommer til glas til din borddækning.

Vi er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål til vores sortiment eller ønsker en anden form vejledning, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Du kan kontakte os på mail [email protected], på Tlf: +45 30 32 93 19 eller ved at udfylde vores kontaktformular. God shoppe-lyst!