Rosti Mepal køkkenartikler

Danske Rosti Mepal har siden 1944 produceret funktionelle køkkenartikler til brug før og under servering. Deres produkter er særligt kendt for at kunne stables og mixes på tværs, og Rosti har et særligt fokus på kvalitet og funktionalitet, der er med til at højne produkternes værdi. Hovedsageligt er Rosti Mepal blevet kendt for én af de helt store, danske designklassikere; Margrethe skålen, der som navnet antyder, er opkaldt efter den nuværende regent; Margrethe II. Margrethe skålen blev lanceret tilbage i 1950’erne, og er sidenhen blevet en verdenskendt røreskål, der med sit stilrene design passer ind i ethvert køkken.

Se nærmere på vores Rosti Mepal udvalg og find de køkkenartikler, der matcher dine behov. I Damborgs sortiment af Rosti finder du blandt andet grydeskeer, grydeskesæt, skåle og materialer i slidstærkt plast, der kan holde til lidt af hvert.

pr. side

Varer 1-36 af 41

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 41

Margrethe skålen – en røreskål, der blev verdenskendt

Som nævnt er Margrethe skålen Rostis mest velkendte produkt. På verdensplan er der solgt 25 millioner eksemplarer - og det er med god grund. Skålens unikke holdbarhed og slidstærke materiale af melamin gør, at du kan putte din Magrethe skål i opvaskemaskinen, og at den f.eks. kan tåle varme væsker og stadig holde formen. Grundet den høje kvalitet gives der derfor 5 års garanti på Margrethe skålen, så du er sikker på at have din i mange år frem.

Margrethe skålen kan fås i alverdens farver, så uanset om du er til pang rød, limegrøn eller en hel klassisk hvid skål, kan du matche din skål til sæsonens farvetrends. Til Margrethe skålen kan du tilkøbe låg, så du nemt kan opbevare salater og måltider i køleskabet, og den skridsikre ring i bunden gør, at den står stabilt, når du skal røre dej og bageartikler sammen. Der er kredset for detaljerne, og Rostis Margrethe skåle, Margrethe skålesæt, opbevaringsbokse samt de mange andre produkter fra Rosti Mepal, er derfor oplagte valg, hvis du har et ønske om kvalitetsprodukter i hjemmet.

Anerkendte mærker til gode priser

Foruden vores udvalg af Rosti Mepal forhandler vi også andre lækre, kvalitetsmærker. Blandt andre Eva Trio, der er kendt for sine gryder og ovnfaste fade – lige til at servere direkte i. Se også endelig vores udvalg af Bitz, der ligesom Eva Trio har mange fine fade og artikler til borddækning. Gå på opdagelse i vores gryde- og pandesortiment fra Jamie Oliver.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvad enten om det er om Rosti eller vores mange andre produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 30 32 93 19 eller ved at sende os en mail på; [email protected]. Du må også meget gerne gøre brug af vores kontaktformular.
Hos Damborg tilbyder vi altid god service og hurtig svartid, så du kan få den bedste shoppingoplevelse. Bestil dine produkter til køkkenet og hjemmet online i dag og levering vil ske indenfor få hverdage. Vi glæder os til at hjælpe dig!