OBH Nordica – designing good life

Er du på udkig efter nyt køkkenudstyr eller andre produkter til hjemmet? Se det brede udvalg fra OBH Nordica nedenfor. Hos os finder du altid skarpe priser og gode tilbud på den nyeste teknologi fra OBH Nordica.

pr. side

Varer 1-36 af 93

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 93

Innovative produkter og ny teknologi

OBH Nordica er et stort skandinavisk brand, der efterhånden har sat sig i mange kunders bevidsthed med deres klare vision: At designe det gode liv. OBH Nordica har sit udspring fra Sverige og Danmark, hvor OBH fra Danmark blev slået sammen med svenske Nordica i 2002. Virksomheden producerer elektroniske produkter til hjemmet, til håret og til køkkenet, der altid udkommer i flotte designs med den nyeste teknologi. Innovative produkter med intelligente løsninger er kernen i deres produktion, og virksomheden vil i fremtiden fortsætte med at levere spændende, nye varer til Skandinavien.

Kvalitetsprodukter til hjemmet

Selvom du med stor sandsynlighed er stødt på mærkenavnet før, kan vi ikke lade være med at slå et slag for stilrene OBH Nordica. Deres produkter kommer i de mest tidsløse designs, som passer perfekt ind i de skandinaviske hjem med æstetiske, rene linjer. OBH Nordica har kræset for enhver detalje. For ej at glemme, at de naturligvis er skandinavisk inspireret.

OBH Nodicas produkter er særdeles gennemtænkte samt veludførte, og al produktion er tænkt fra ende til anden. Funktionelt og flot design i høj kvalitet er derfor en af virksomhedens varemærker, og kombinationen gør, at OBH Nordicas produkter er blevet meget populære i de danske hjem. Brødristere, støvsugere, mikrobølgeovne, blendere, hårtørrere og OBH Nordica krøllejern – uanset hvad du søger af smarte og højteknologiske artikler, kan du finde det hele i dette brand med deres meget brede sortiment.

Stort udvalg af OBH Nordica produkter på damborg.dk

Har du i tankerne at skulle investere i funktionelt køkkenapparat eller hårstylingsprodukt indenfor nærmeste fremtid, så bør du overveje OBH Nordicas kvalitetsartikler. Udvalget er stort og kvaliteten er i orden, så du ikke skal bekymre dig om ringe køkkenudstyr, hvor elektronikken bryder sammen.

Hos Damborg går vi op i at finde mærker, hvis produkter har god funktionalitet til gode priser, og hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af. Indenfor køkkenudstyr finder du også mærker som Rosti, og generelt har vi også et stort udvalg af køkkentekstiler, hvis du godt kunne tænke dig at tilføje et fint ekstra touch til dit køkken – eksempelvis i form af klassiske viskestykker. Tag også en kig på vores udvalg af bestik, så du kan dække et fint bord op til middagsgæsterne.

Dyk ned i hele Damborgs sortiment og find dine næste køkkenartikler eller artikler til hjemmet. Vi vil altid gerne svare på spørgsmål, hvis de skulle opstå, og du er altid velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på [email protected] eller ved at ringe til os på +45 30 32 93 19. Du må også meget gerne gøre brug af vores kontaktformular.