Overtræk til parasoller

Selvom sommeren ikke længere er over os, kan man godt få brug for en parasol alligevel. Og endnu vigtigere, så skal man bruge et overtræk til sin parasol, så den kan holde mange sæsoner endnu.

Hos Damborg finder du alverdens ting til haven, herunder parasolovertræk. Vi har varer af god kvalitet og altid fornuftige priser. Hvad venter du på? Tag et kig på hjemmesiden, og gør et godt køb i dag!

pr. side

4 varer

Faldende orden

4 varer

Forlæng levetiden på din parasol med et overtræk

Den primære årsag til, at folk bruger overstræk til parasoller, er for at beskytte dem mod vind og vejr. Den danske sommer kan til tider være kold og barsk, og det er ikke godt for en parasol. Derfor kan et parasolovertræk være godt.

Man kan få parasoller i mange forskellige materialer, men uanset om man har en parasol i træ, aluminium eller andre materialer, så er vejrpåvirkninger såsom sollys eller kraftig regn ikke gode. Det kan nemlig over tid forårsage skader på din parasol, som i sidste ende kan betyde, at den går i stykker. Du forlænger altså din parasols levetid med et overtræk, hvilket er en billig løsning for det.

Mange fordele

Der er mange fordele ved et parasolovertræk. Det er især smart, fordi det ikke fylder noget. Når parasollen er i brug, kan du let og elegant folde overtrækket sammen og gemme det væk. Det er dog vigtigt, at du ikke folder overtrækket sammen, hvis det er vådt, da dette kan forårsage råd i overtrækket. Men ellers kan du fint lægge det ned i hyndeboksen sammen med de andre haveting.

Derudover er de overtræk, som vi sælger hos Damborg, af god kvalitet, og derfor holder de også længe. Et overtræk er meget billigere end en ny parasol, derfor er det en god investering i din have. Det er også miljøvenligt, da du med et overtræk er med til at forlænge levetiden på din parasol.

Selvom det ikke er meningen, kan du i princippet også bruge dit parasolovertræk til at dække andre ting med, hvis parasollen ikke lige skal dækkes den aften, eller den er i brug. Det gælder for eksempel et paddleboard, som i mange tilfælde ville kunne være i overtrækket og på den måde også være beskyttet.

Den flotteste have

Foruden parasoller skal haven også rumme en masse andre møbler, det kan vi heldigvis også hjælpe med hos Damborg.

Vi har overtræk til resten af dine møbler i haven, så du kan forlænge levetiden på dem alle og spare en masse penge. Køb derfor dit overtræk til hynder, overtræk til borde eller overtræk til sofaer og loungesæt hos os i dag, og beskyt dine havemøbler sæson for sæson.

Et overtræk forhindrer for eksempel alger og andet i at sætte sig på dine havemøbler, hvilket holder dem flotte i lang tid. Og flotte havemøbler er lig med den flotteste have!