Køkkenknive

Går du dagligt i køkkenet, så ved du også, at knive er et af de vigtigste redskaber i dit køkken. Med de rette køkkenknive bliver madlavningen meget lettere, og du kan udfolde dine kreative evner. Vi mener i hvert fald, at gode og skarpe køkkenknive er uundværlige for madentusiaster, men også for dem, som ser madlavning som noget, der bare skal overstås.

Hos Damborg tilbyder vi dig et bredt udvalg af køkkenknive til ethvert formål. I vores udvalg finder du mærker som Scanpan, Fiskars, Zwilling & Jamie Oliver. Find dine favoritter, og gør madlavningen til en fest!

pr. side

Varer 1-36 af 105

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 105

Hvilken køkkenkniv skal du vælge til madlavningen?

Når du skal finde den perfekte køkkenkniv, skal du kigge efter en skarp kniv, som lægger godt i hånden. En god og skarp køkkenkniv er ikke kun til den dygtige kok, men i høj grad også til den helt almindelige amatørkok, som står i køkkenet dagligt.

Hos Damborg kan du vælge imellem et stort udvalg af lækre knive, men hvilken skal du vælge? Brødkniven er uundværlig til at skære de lune rundstykker, nybagte boller eller det kernerige rugbrød. Filetkniven er med sit lange og tynde knivblad perfekt til at skære langs ben, hvilket er ideelt, når du skal filetere et stykke fisk. Kokkekniven er toppen af poppen, når det kommer til køkkenknive. Det er en større kniv, som specielt er god, når du skal skære det lækre, saftige stykke kød.

En køkkenkniv er vigtigt redskab i køkkenet, og det er de færreste, som blot nøjes med én til at klare både brød, kød og grøntsager. Du kan med fordel se vores udvalg af knivsæt, hvor du er sikret de perfekte køkkenknive til ethvert formål.

Find din nye køkkenkniv fra dit favoritmærke hos Damborg!

Praktiske køkkenredskaber hos Damborg

Uanset hvilke køkkenknive, du køber, kræver de vedligeholdelse. Med tiden bliver de sløve, og derfor er du nødt til at slibe dem, så de holder langt ud i fremtiden. Hvis du endnu ikke har anskaffet dig en knivblok eller knivsliber, anbefaler vi det i høj grad.

Foruden vores køkkenknive kan du også se vores udvalg af urte- og skrælleknive. Urtekniven er perfekt til de må udskæringer som f.eks. chili, krydderurter og forårsløg, hvor skrællekniven er god til at skrælle alverdens grøntsager. En god saks er, ligesom en kniv, et uundværligt redskab i køkkenet. Du kan både bruge køkkensaksen til at klippe emballage eller råvarer i stedet for at skære. Hos Damborg finder du et stort udvalg af lækre sakse, som bl.a. fjerkræsakse, universalsakse og køkkensakse.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe uanset, hvilke spørgsmål du har. Du kan kontakte os på mail [email protected], på tlf. +45 30 32 93 19 eller ved at udfylde vores kontaktformular. God shoppe-lyst!