DUGE & DÆKKESERVIETTER

Det kan aldrig undgås, at der engang i mellem bliver spildt på bordet derhjemme med de mange måltider, der bliver indtaget ved spisebordet. Dette scenarie kender vi alle til, og det værste kan forebygges ved at gøre brug af lækre dækkeservietter eller en dug, der er praktisk, og som samtidig kan være utrolig dekorativ. Hos Damborg finder du et væld af forskellige dækkeservietter og duge i mange forskellige former, farver, modeller, størrelser m.m.

Med vores brede og kvalitetsrige udvalg kan du være sikker på, at der er noget, der falder i din smag, og som passer til dit hjem– både funktionelt og udseendemæssigt. Tag et kig og udforsk vores enorme sortiment, og snup de dækkeservietter eller den dug, der opfylder dit og din families behov.

pr. side

Varer 1-36 af 86

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 86

Find bl.a. et udvalg af AIDA Raw og JUNA dækkeservietter på tilbud

Hos Damborg finder du alt, hvad hjertet begærer af dækkeservietter. Man kan ikke komme udenom, at børn i højere grad end voksne har en tendens til at svine og spilde, når de spiser ved bordet. Det gælder især, når barnet stadig er helt lille og er i gang med at skulle lære at spise pænt. Her kan det være lidt af en udfordring for forældre at holde bordet pænt og rent. I dette tilfælde er dækkeservietter det helt rigtige valg, så du undgår at kæmpe med at vaske pletter af din sarte bordplade.

Hvis I ofte har gæster i hjemmet, er dækkeservietter en rigtig god idé til beskyttelse af bordet, men også for at pynte i borddækningen. Alle vores dækkeservietter er nemme at rengøre og kan tørres af med en let fugtig klud, og så er de så gode som nye igen. Vi forhandler bl.a. dækkeservietter fra mærker som JUNA, AIDA Raw dækkeservietter og DACORE dækkeservietter i genbrugslæder.

Som sagt behøver en dækkeserviet ikke at være kedelig at se på, for hos Damborg finder du utroligt mange lækre og smarte designs i forskellige former og farver lige fra runde og ovale dækkeservietter til røde, sorte og grå dækkeservietter samt servietter i plastik eller læder – alt sammen til skarpe priser. Hvis du også er på udkig efter smarte bordskånere, der skal matche din borddækning, så har vi også det.

Hos Damborg forhandler vi alt inden for brugskunst og isenkram

Hvad end du er på udkig efter lækre dækkeservietter eller duge fra en masse kendte mærker eller andre ting til hjemmet som badeværelset, køkkenet eller endda haven, så har vi det hele her hos Damborg. Med vores enorme sortiment finder du med garanti alt, du måtte mangle til den perfekte indretning af dit hjem.

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg, eller har du bare brug for hjælp eller rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 30 32 93 19, sende os en mail på [email protected] eller kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig og vender tilbage til dig hurtigst muligt.