Scanpan

Som et veletableret brand på det danske marked med produktion af både pander, gryder, knive og køkkentilbehør i ægte dansk design, er Scanpan svaret på kvalitetskøkkenudstyr, du ikke vil gå glip af. Derfor forhandler vi hos Damborg et stort udvalg af køkkenartikler fra netop dette brand – se med nedenfor.

pr. side

Varer 1-36 af 96

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 96

Højkvalitets, dansk køkkenudstyr

Scanpan er en familieejet virksomhed, der, siden den første pande blev skabt tilbage i 1956, har gjort meget ud af at designe det helt rigtige udstyr til det moderne køkken. Køkkenudstyret er både praktisk og stilfuldt, og ikke nok med det, så er kvaliteten også på sit højeste. Scanpan er f.eks. førende indenfor non-stick overflader herhjemme, hvor det hele produceres på egen vis. I en lang årrække udviklede Scanpan også deres køkkenudstyr til kokke i Danmark, amatører som professionelle. Kvaliteten var og er dermed ikke til at betvivle. Du får solidt udstyr til dit køkken, når du køber Scanpan. Der bliver kælet for selv de mindste detaljer ved hvert enkelt produkt, og dette er ikke helt uden grund – forskning og udvikling er nemlig en del, Scanpan fortsat lægger mange kræfter i.

Se vores udvalg igennem af spændende Scanpan artikler, hvor du med fordel også kan tage et kig på deres mange serier, så det hele passer sammen. Her finder du både Scanpan kasseroller, stegepander, knive og bradepander indenfor samme produktserie.

Et mærke med masser af indhold

Når hverdagen brænder på, og aftensmaden hurtigt skal bikses sammen, så er køkkenartikler fra Scanpan, som du nok kan læse, sikre kvalitetsprodukter, der virker hver gang. Selvom mærket muligvis er mest kendt for deres gryder og pander på det danske marked, så består deres serier også af mange andre lækre produkter til køkkenet. Se f.eks. Scanpans brødknive, termoflasker eller grillbestik, eller prøv en Scanpan knivsliber, der er med til at holde dine Scanpan køkkenknive knivskarpe hele året rundt.

Vi har mange fine sager, som vi kan tilbyde fra Scanpan. Så tag et kig rundt på vores side, og bliv forelsket i deres skønne køkkenartikler – vi er sikker på, at du hurtigt finder en favoritserie, der vil se sig pænt ud i dit køkken.

Gør dit køkken smart med køkkenudstyr fra damborg.dk

Scanpan er et mærke, vi er stolte af at have i vores sortiment af køkkenartikler. Hos Damborg bestræber vi os på at forhandle de bedste brands, så du som forbruger kan få de skarpeste køkkenprodukter ind i dit hjem. Scanpan er derfor selvsagt ikke det eneste mærke, du finder i vores sortiment af udstyr til køkkenet. Blomsterberg, Eva Trio og Fiskars er blot nogle af de andre anerkendte brands, vi også forhandler. Vi ønsker nemlig, at du skal have en god oplevelse ved at handle hos os, og at du finder alt, hvad du skal bruge af køkkenartikler til skarpe priser.

Har du spørgsmål til vores produkter eller nogle af de brands, vi forhandler, så tøv ikke med at kontakte os. Dette kan du gøre via mail på [email protected], over telefon på +45 30 32 93 19 eller ved at udfylde vores kontaktformular.