Flasker og sylteglas til flere formål

Er du glad for syltede rødløg, agurker, svampe eller gulerødder? Eller elsker du smagen af frisklavet, sommerlig hyldeblomst på flaske? Eksperimentér med sommerens smage og prøv selv! Det er faktisk slet ikke så svært. Med flasker og sylteglas kan du nemt og hurtigt sylte og brygge egne grøntsager og saft, eller du kan bruge dem som smart opbevaring af havregrynene.

Uanset formål finder du nedenfor vores udvalg af praktiske flasker og sylteglas, der kan bruges i mange sammenhænge. Se de forskellige størrelser og former ved at klikke ind på de enkelte produkter og bestil dem online i dag.

pr. side

28 varer

Faldende orden

28 varer

Smarte opbevaringsløsninger

Flasker og sylteglas kan bruges i mange henseender, og det er dermed kun kreativiteten, der kan sætte grænser for, hvad man kan bruge dem til. Specielt er flasker og særligt sylteglas dog praktiske indenfor opbevaring – både hvis du vælger at sylte eller lader være. Hæld mel, sukker, salt eller andre krydderier i glassene, og brug flaskerne til eget saft eller friskpresset æblejuice fra haven. Nogle af saftflaskerne kan fås med patentprop, så de slutter helt tæt, og det samme gør sig gældende med vores henkogningsglas, hvor gummiet gør, at der lukkes helt af. På den måde forlænges holdbarheden på både mad og drikke.

De dekorative sylteglas kan snildt stå på køkkenbordet, men de kan også stables i køkkenskabene, hvis du ikke ønsker at have for meget stående fremme. Derimod egner flaskerne sig særligt godt til køleskabsbrug til de fleste slags væsker.
Størrelserne på flaskerne samt glassene kan variere, og de kan fås, så de kan indeholde helt fra 0,15 liter til 2 liter.

Mangler du andre køkkenartikler?

Er det ikke kun flasker og sylteglas, du er på udkig efter, så kan du også finde et væld af mange andre køkkenartikler og opbevaringsløsninger til madvarerne. Se eksempelvis vores udvalg af fine brødkasser og slip for diverse krummer på gulv og køkkenbord, eller bliv klar til hverdagen med madkasser og drikkedunke i flere størrelser. Du kan også finde andre opbevaringsløsninger og derved opbevare din the eller kaffe en fine opbevaringsglas og dåser, så den gode smag bibeholdes.

Mangler du andre køkkenartikler?

Hos Damborg ønsker vi, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor besvarer vi gerne dine spørgsmål, hvis de skulle opstå, uanset om de er produktrelaterede, om de omhandler bestilling eller lignende. Kontakt os i dag og få den vejledning eller sparring, du har brug for. Dette kan du gøre på telefonnummer XXX eller ved at sende en mail vores vej på [email protected]. Vi gør vores ypperste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt, og vil glæde os til at hjælpe dig godt videre!