Æggekoger

Begynd hver morgen med et lækkert og perfekt tilberedt æg. Du kan få dit æg, lige som du bedst kan lide det – hårdkogt, blødkogt eller smilende. Med en æggekoger får du det bedste redskab til at koge dine æg. Du behøver nemlig slet ikke at holde øje med dem. Det sparer dig for tid, da du har hænderne frie til alle dine andre gøremål fra morgenstunden af.
Hos Damborg finder du et udvalg af æggekogere til super skarpe priser.

pr. side

6 varer

Faldende orden

6 varer

Perfekt tilberedte æg med en æggekoger fra Damborg

Med en æggekoger får du altid de perfekte tilberedte æg. Der findes forskellige slags æggekogere med forskellige funktioner. Du kan vælge en æggekoger med plads til 3 æg, men du kan også finde en, hvor du kan tilberede 7 æg på samme tid. Hos Damborg finder du æggekogere i kvalitetsmærker som OBH Nordica, Krups, Alpina og Conzept.

Fælles for alle vores æggekogere er, at de har et medfølgende målebæger, hvori du angiver den passende mængde vand alt efter, hvordan du ønsker dine æg tilberedt. Derudover giver æggekogerne et lydsignal, når æggene er færdige. Nogle æggekogere har også en integreret timer, hvilket gør tilberedningen endnu nemmere for dig. 

Når du først har anskaffet dig en æggekoger, kan du slet ikke forstå, at du har levet uden. Find din kommende æggekoger hos os, hvor du altid får nogle gode tilbud.

Gør madlavningen sjovere

Hos Damborg finder du ligeledes et bredt udvalg af diverse køkkenartikler, og du er garanteret at finde alt, du behøver til dit køkken.

Madlavning fylder meget i de flestes hverdage, da det er en af de daglige gøremål. Nogle elsker at kredse om det og bruge flere timer i køkkenet. Andre ønsker, at madlavningen skal gå hurtigt og være nemt. Uanset hvad du foretrækker, kan du hos Damborg finde køkkenudstyr, som gør madlavningen både sjovere og lettere.

Hvem elsker ikke at starte dagen med et lækkert stykke ristet brød, en lækker friskpresset juice og en kop te eller kaffe? Og forglem ej det perfekte tilberedte æg, som du får med din æggekoger. Du finder også et stort udvalg af elkedler, saftpressere og brødristere, der kan være med til at sikre dig den perfekte start på dagen.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af æggekogere eller andre spørgsmål til vores samlede sortiment, er vi hos Damborg altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på tlf. +45 30 32 93 19, på mail [email protected] eller via vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt!

Når du handler online hos os, tilbyder vi fri fragt ved køb over 500 kr. og hurtig levering på 1-4 hverdage. Derudover har du også returret på 30 dage, hvis produktet på den ene eller anden måde ikke lever op til dine forventninger. Vi glæder os til at høre fra dig og ikke mindst levere det bedste køkkenudstyr direkte til din dør.