Dækstole

Leder du efter den perfekte dækstol til din terrasse, have eller udendørsområde? Så finder du et skønt udvalg af lækre kvalitetsdækstole her hos Damborg! En dækstol har først og fremmest til formål at være komfortabel, så du kan bruge mange solrige timer i den. På denne side har vi derfor samlet et flot udvalg af dejlige dækstole med god sidde- og liggekomfort.

I vores udvalg finder du bl.a. dækstole med hjul. Hjulene gør det ekstra nemt at rykke rundt på havemøblerne, når der er brug for det. Det kunne eksempelvis være, hvis der skal gøres plads til flere af sommerfestens gæster, eller når havemøblerne skal pakkes væk.

OBS! Hynder sælger separat.

pr. side

5 varer

Faldende orden

5 varer

Dækstole med lækker komfort til enhver have

Der kan laves en lang liste over ting, der gør sommeren bedre, og på vores liste er dækstole en af dem. Med en dækstol kan du let finde en herlig plet i solen, hvor du har mulighed for at sidde i flere timer. De fleste dækstole har en stilbar ryg, så du både kan sidde og læne dig komfortabelt. Du har altså rig mulighed for at positionere dig præcis, som du foretrækker. Størstedelen af dækstolene i vores sortiment fås tilmed med hjul på, så du nemt kan rykke stolen rundt efter solens gang.

Der findes mange forskellige slags havemøbler til en have, og de hjælper os hver især med at få glæde af vores udendørs områder. Selvom mange havestole har en god komfort, så er det langt fra alle, der har lyst til at bruge flere timer i en havestol, især når det gælder om at nyde solen. Her er dækstolen den perfekte løsning – og så fylder den ikke meget mere end en havestol!

Køb lækre havemøbler i teaktræ

Teaktræ er en populær træsort, når det kommer til havemøbler. Teak er et ideelt naturmateriale til diverse former for havemøbler. Det er ikke blot utrolig smukt at se på, men det er også nemt at vedligeholde, behageligt og holdbart. Tilmed preller vand naturligt af teaktræ, og det er derfor ekstra modstandsdygtigt overfor svamp og skadedyr. Derfor finder du hos Damborg et stort udvalg af lækre havemøbler i teaktræ, fx en amerikansk dækstol.

Foruden dækstole i teaktræ finder du også smukke solvogne i teak. Solvognen er meget lig en dækstol, da denne som oftest også kommer med en stilbar ryg og hjul. I vores udvalg finder du hertil et stort udvalg af diverse havestole i teaktræ. I denne kategori finder du alt fra stabelstole til positionsstole. Mange nyder også en flot bænk i deres have, og derfor finder du også et flot udvalg af bænke i teaktræ hos os.

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Hos Damborg står vi altid klar til at hjælpe vores kunder på bedste vis. Ønsker du at vide mere om en bestemt vare, har du spørgsmål til din ordre, eller ønsker du vejledning i vores sortiment? Uanset dit spørgsmål eller behov, står vi klar til at hjælpe! Har du brug for at kontakte os kan du eksempelvis gøre brug af vores kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt!