Hyndebokse

En hyndeboks er et essentielt og vigtigt møbel, når det kommer til havemøbler og udendørsmøbler. En hyndeboks sørger for optimal opbevaring af havehynder samt generel hyndeopbevaring, da den beskytter mod både vind og vejr. Vil du passe godt på dine hynder, er det derfor en god idé at anskaffe sig en hyndeboks.

I vores udvalg af hyndebokse finder du hyndeopbevaring til enhver smag! Du finder både mindre hyndebokse til opbevaring af sædehynder og puder, såvel som større hyndebokse, der er den perfekte opbevaringsmulighed til hynder til liggestole eller 5-positionsstole. Uanset dit behov for hyndeopbevaring, kan du finde en optimal løsning i udvalget nedenfor!

pr. side

5 varer

Faldende orden

5 varer

Hyndebokse til opbevaring af havehynder

Det er vigtigt at opbevare sine havehynder tørt og sikkert. Med en hyndeboks behøver du ikke at spilde indendørsplads, og hynderne bliver også lettere tilgængelige. Mange hyndebokse er produceret i UV-beskyttet rattan eller træ, og de falmer derfor ikke i solen. Hyndeboksene lukker tæt og har vandafvisende indvendig beskyttelse, og din hyndeopbevaring beskytter derfor mod både vind, vand og vejr.

Har du valgt at købe en længere hyndeboks, kan denne i de fleste tilfælde også benyttes som bænk. Du får derfor flere forskellige funktioner, når du køber en hyndeboks til opbevaring af dine havehynder. Vi gør dog opmærksom på, at man bør flytte hyndeboksen indendørs i tilfælde af varslinger om specielt voldsomt vejr.

Når du køber din hyndeboks hos os, er du altid sikker på at få varen til en god pris. Hos Damborg har vi nemlig en masse kendte mærker til gode priser, og du får endda gratis fragt, når du køber for over 499,- DKK!

Hynder og puder til enhver havestol

I vores sortiment finder du et kæmpestort sortiment af havemøbler og tilbehør. Foruden hyndebokse finder du et stort udvalg af diverse havestole såvel som passende havehynder. Vi forhandler også et flot udvalg af hynder og puder, hvor du med sikkerhed kan finde noget, der passer til dine præferencer og behov.

På siden finder du blandt andet lækre hynder til både 5-positionsstole, bænkhynder, sædehynder, dækstolshynder, futoner og meget, meget mere! Vi fører både farverige og neutrale produkter, så du kan indrette stilfuldt og brugbart på samme tid. Hos os finder du også overtræk til havemøbler, hvis du ønsker ekstra beskyttelse.

Kontakt os allerede i dag!

Er du i tvivl om, hvilken hyndeboks du skal vælge? Måske har du et spørgsmål til din ordre eller noget helt tredje? Uanset hvad er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Hos Damborg står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, uanset om det er online eller i vores butikker. Har du brug for at tage kontakt til os, kan du med fordel gøre det via vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og vi glæder os til at høre fra dig!