Håndmixere

Står du og mangler en håndmixer til at piske den luftige flødeskum, røre kagedejen eller mixe pandekagedejen? En håndmixer er et nyttigt og praktisk køkkenredskab, som kan anvendes til alverdens ting. Hos Damborg har vi et bredt udvalg af håndmixere i forskellige designs fra kendte mærker som Bosch, Blomsterberg, OBH Nordica og Stelton. Gå på opdagelse i vores sortiment og find den håndmixer, du står og mangler.

pr. side

13 varer

Faldende orden

13 varer

Hvilken håndmixer skal du vælge?

Hos Damborg tilbyder vi diverse håndmixere med forskellige funktioner. Når du skal vælge en håndmixer, er der flere ting, som du kan overveje:

  1. Hvis du ikke ønsker at vække hele familien, når du står tidligt op i en søndag morgen for at forkæle med nybagte boller, bør du overveje en støjsvag elpisker.

  2. Antallet af hastigheder og håndmixerens vægt essentielt. Jo flere hastigheder du har, jo lettere bliver piskningen og æltningen. Det bliver ligeledes lettere, hvis du vælger en letvægts-elpisker, da den ligger mere naturligt i hånden.

  3. Alle vores håndmixere leveres med piskeris og dejkroge som standardudstyr. Hvis du har behov for mere end det, kan du se vores udvalg af håndmixere med ekstra udstyr. Her kan du finde vores samlet sæt med minihakker og stavblender. Med dette sæt får du alt det nødvendige udstyr, som har et hav af anvendelsesmuligheder. Med stavblenderen kan du blandt andet blende en lækker suppe direkte i gryden, og minihakkeren er fx god til at hakke nødder.

Fælles for alle vores håndmixere er, at du finder dem til skarpe priser. Foruden de allerede gode priser, kører vi også ofte med gode tilbud.

Bredt udvalg af køkkenartikler hos Damborg

Hos Damborg stræber vi efter at levere køkkenudstyr til alle madelskerne derude. Elsker du også at bruge tid på at stå i køkkenet og lave lækker mad? Vi forhandler alverdens køkkenartikler, og du finder du et bredt udvalg af alt det nødvendige til madlavningen.

Du finder for eksempel funktionelle blendere og stavblendere, som blandt andet er perfekte til en lækker morgensmoothie. Du kan vælge imellem kendte mærker som OBH Nordica, BOSCH og Wilfa.

Er du kaffeentusiast, vil du ikke kunne undvære en god kop kaffe som en del af dit daglige morgenritual. Hvis du er en af dem, kan du med fordel se vores udvalg af kaffekværne og mælkeskummere.

Et andet uundværligt køkkenredskab er en foodprocessor, som i den grad kan lette dit køkkenarbejde. Med en foodprocessor samler du stort set alle køkkenmaskiner i én. Den er blandt andet brugbar, når du skal hakke kød og snitte grøntsager.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Er du stadig i tvivl om, hvilken håndmixer du skal vælge? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, hvor vi altid står klar til at hjælpe og vejlede dig. Det kan du gøre via mail på [email protected], på +45 30 32 93 19 eller ved at udfylde vores kontaktformular.