LYNGBY GLAS

Hos Damborg finder du alt, hvad hjertet begærer af produkter fra Lyngby Glas, så der er rig mulighed for at finde netop det, du søger. Vi forhandler et bredt udvalg af diverse glas og karafler fra det klassiske mærke. De forskellige produkter sælges desuden til skarpe priser, hvor vi ofte kører tilbud på vores sortiment. Lyngby Glas passer til ethvert middagsbord med dets smukke, kvalitetsbevidste, krystalklare glas i mange afskygninger.

Det populære Lyngby Glas har eksisteret siden 1940 og er en moderne klassiker, der aldrig går af mode i de danske hjem. Tag et kig i udvalget herunder, så du kan få de flotteste glas til middagsbordet og få en lille snert af hverdagsluksus.

pr. side

Varer 1-36 af 40

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 40

Find smukke vandglas, whiskyglas m.m. fra Melodia her 

Lyngby Glas formår at fastholde deres smukke designs, der kombinerer det moderne med det klassiske i fineste forstand. Særligt kendetegnende for det danske brand er nok deres Melodia-serie, som især forbindes med deres karafler til vin og cognac samt deres whiskysæt, der vil se flot ud på din barvogn derhjemme.

Det klassiske design rummer meget mere end karafler, og du kan her på siden også finde krystalglas i forskellige varianter såsom snapseglas, ølglas og vinglas. Du finder også de friske og farverige Juvel-glas. Disse glas er sprayfarvet i fire forskellige farver, store og rummelige samt hviler behageligt i håndfladen.

Krystalglas fra Lyngby Glas er produceret, så de er blyfri og har en helt optimal klarhed. Dette betyder, at alle deres glas tåler at komme en tur i opvaskemaskine. Du er dermed fri for at bruge energi på at fumle med glassene når du vasker dem op i hånden og slipper også for frygten af ødelagte glas. Du kan derfor have stor glæde af dine krystalglas i mange år på grund af den gode kvalitet. Glassene er desuden produceret i miljøkrystal, så du er helt fri for sundhedsskadelige stoffer.

Hvad end du mangler af brugskunst og isenkram finder du det hos Damborg


Udover vores brede sortiment fra Lyngby Glas forhandler vi hos Damborg også et hav af produkter fra en lang række øvrige kendte designbrands bl.a. Le Creuset, Holmegaard og Kähler. Hos Damborg finder du alt, hvad du har brug for indenfor køkkenartikler, stel, bordopdækning og øvrig brugskunst og isenkram. På vores hjemmeside kan du få opfyldt alle dine behov, hvad end det er bordopdækning til alle mulige anledninger eller bare generel boligindretning.

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden arbejder på at kunne tilbyde dig det bedste og mest alsidige sortiment af diverse brugskunst og isenkram, da vi gerne vil give vores kunder den ideelle oplevelse. Du finder kendte mærker til skarpe priser og af høj kvalitet. Vi tilbyder også fri fragt til pakkeshop ved køb over 499,- samt fri returret i op til 180 dage. Brænder du inde med spørgsmål til nogle af vores produkter, besvarer vi gerne disse. Kontakt os på tlf. + 45 30 32 93 19, via vores kontaktformular eller på vores mail [email protected], hvorefter vi hurtigst muligt vender tilbage til dig.