Køkkenopbevaring

Leder du også efter en løsning på, hvordan du kan skabe mere orden og systematik i køkkenet? Så kig med her! Hos Damborg finder du opbevaringsudstyr til ethvert behov. Om du mangler opbevaringsglas eller dåser, madkasser eller en ny brødkurv, kan du finde alverdens opbevaring til dit køkken her. Vi udbyder blandt andet køkkenopbevaring i materiale lavet af bambus, plast, glas og keramik, og du kan læse meget mere i beskrivelserne under hvert enkelt produkt.
Se det flotte udvalg af opbevaringsløsninger nedenfor.

pr. side

Varer 1-36 af 215

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 215

Køkkenopbevaring for et overskueligt køkken

Når trængslen i køkkenskabene melder sig, er det vigtigt at kunne skabe plads til både mad og køkkeninventar. God organisering kan være med til at skabe en ro i hjemmet, så du altid ved med sikkerhed, hvor du kan finde diverse køkkenelementer. Opbevaringsbokse er derfor et must til dig, der ønsker et bedre overblik i skabene eller i køleskabet til opbevaring af madvarer. Hos Damborg tilbyder vi opbevaringsløsninger i forskellige størrelser og former fra kendte brands, så du nemmere kan stable f.eks. madvarer og udnytte din skabsplads bedst muligt. Prisniveauet er presset i bund, og vi garanterer mange forskellige, flotte designs.

Du finder blandt andet enkle og stilfulde brødkasser fra Stelton, der vil passe ind i alle slags køkkener med sit naturlige træ-look i bambusmateriale. Brødkassen kan både anvendes til opbevaring af brød, men den kan også bruges som frugtskål eller opbevaring af andre køkkenartikler.

I samme kategori kan du også finde opbevaringskasser af plast fra Sistema, der er smarte til madopbevaring i køleskabet eller som madpakker. Opbevaringsboksene har mange funktioner, og er perfekte til at undgå madbakterier. Du kan derfor nemt og bekvemt gemme aftensmadens rester til i morgen under de bedste betingelser i køleskabet.

Mangler du andre køkkenartikler til hjemmet?

Ud over vores store udvalg af opbevaringsløsninger, finder du hos Damborg også mange andre køkkenartikler i smarte designs. Vi har blandt andet et lækkert sortiment af ovnfaste fade og et bredt udvalg af skarpe køkkenknive og sakse. Hvad end du står om mangler til dit køkken eller hjem, kan du næsten med sikkerhed finde det her.

Om du har mærkepræferencer eller ej, har vi også produkter fra adskillige, anerkendte og stilbevidste brands. Rosendahl, Sistema, Stelton, Global og Eva Trio er blot nogle af de mange, velkendte mærker, der er en del af Damborgs produktsortiment. Du kan gå på opdagelse og danne dig et overblik over de mange brands her.

Den gode oplevelse

Hos Damborg ønsker vi, at du skal have en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor sørger vi for hurtig levering til døren, sikker online handel og en masse kendte mærker til gode priser. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, har du brug for vejledning eller ønsker du at høre mere om vores produktsortiment, så kontakt os enten på tlf. 30 32 93 19, på e-mail [email protected] eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.