Om Fiskars

Fiskars, som i dag er en af de ældste virksomheder i den vestlige verden, blev med en række jernværker stiftet tilbage i 1649 i Finland. Dengang blev jernet brugt til at producere mange forskellige industri- og forbrugsprodukter såsom blandt andet søm, tråd, sakse og knive, men det var dog nok især ét produkt, Fiskars blev særligt kendt for: Gennem eksperimenter og i forvejen viden om metal, fremstillede Fiskars i 1967 noget nyskabende indenfor saksens historie: Verdens første saks med plastikhåndtag. Den saks vi i dag kender med det orange håndtag af god kvalitet. Sidenhen har Fiskars vundet flere priser for deres unikke, ergonomiske designs, der i dag har gjort dem til favoritter på verdensplan med deres mere end 1 mia. solgte sakse siden starten i 1967.

Er du derfor på udkig efter skarpe og kvalitetsrige sakse eller knive, er Fiskars et rigtig godt sted at starte. Gode køkkenknive og sakse er uundværlige i madlavningssammenhænge, og derfor er det en god ide at have styr på udstyret. Lad dig inspirere af udvalget af Fiskars’ fine produkter og find din favoritkniv og saks hos Damborg.

pr. side

Varer 1-36 af 43

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 43

Fiskars kniv-sortiment

Hos Fiskers forstår de vigtigheden af en god og skarp kniv, for at kunne tilberede velsmagende og appetitligt mad, der godt må være spændende og sjovt på samme tid. Derfor har brandet også gjort meget ud af detaljerne og fremstiller udelukkende knive af kvalitetsmaterialer – så du kan være tilfreds som hverdagskok i eget køkken.

Fiskars knivene er fremstillet til mange formål i køkkenet og fås i flere forskellige størrelser og i serier. Fra Fiskars finder du hos Damborg både urteknive, grøntsagsknive, filetknive, universalknive og kokkeknive samt mange flere. Se for eksempel serien Classic eller Functional, der udkommer i hvert sit eksklusive design, men med samme gode kvalitet. Gode ergonomiske greb og skarpe knivblade, der gør, at du kan have glæde af dine knive fra Fiskars i mange år.

For at læse mere om de enkelte knive mht. greb og specifikationer, kan du læse mere specifikt under hvert enkelt produkt. For eksempel tåler de fleste af Fiskars knive opvaskemaskine, men dette anbefales generelt ikke. Du kan dog supplere og forlænge både holdbarhed og styrke med tilbehør fra Fiskars til dine knive; såsom en knivsliber, knivmagnet og strygestål. Udforsk vores Fiskars-udvalg på Damborg.dk i dag, og kig efter de knivskarpe tilbud.

Fiskars sakse

Er du først begejstret over en suveræn Fiskars-saks, har du muligvis ikke lyst til at skifte til andet. De skarpe blade og dets skæreevne og de ergonomiske orange greb giver maksimal god udnyttelse til mange forskellige opgaver og udførelser. Fiskars har i dag et meget bredt sortiment af sakse og fremstiller blandt andet sysakse, papirsakse, frisørsakse, køkkensakse, universalsakse og fjerkræssakse samt mange andre – perfekte til hver deres formål. Designerikonet holder også ved deres komfortable greb og deres lethed gennem alle deres sakse.

Mangler du andet køkkengrej til hjemmet end lige knive og sakse, er dette også til at finde hos Damborg – du finder blandt andet også gryder og bestik fra Fiskars. Vi forhandler dog også andre mærker end Fiskars, for eksempel Eva Trio, Stelton og OBH Nordica, og vi vejleder gerne i valget om de forskellige produkter. Har du derfor spørgsmål eller forespørgsler, skal du være mere end velkommen til at skrive os en mail på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular eller give os et kald på tlf. +45 30 32 93 19.