LYSKÆDER

Trænger du til at pifte hyggen i hjemmet eller haven op med en lyskæde? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Damborg tilbyder vi et stort sortiment af flotte lyskæder af høj kvalitet. Du finder både lyskæder til ude- og indendørs brug, lyskæder til sommerfesterne, eller lyskæder til at lyse op udenfor i den vintermørke tid.

Der er intet som den helt rette lyskæde til at skabe den hyggeligste atmosfære, der uden tvivl vil bringe glæde og varme enten ind i hjemmet eller ud i haven. Udforsk vores sortiment nedenfor og find den lyskæde, der matcher det, du søger.

pr. side

Varer 1-36 af 79

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 79

Skab hyggelig stemning med lyskæder

I de kolde vintermåneder, hvor det hele er lidt ekstra gråt og mørkt, kommer flotte lyskæder os især til undsætning ved at løfte humøret og sprede behagelig stemning. Dette gælder både inden- og udendørs.

Blandt vores sortiment finder du forskellige dekorationslyskæder, der er ideelle til at hænge op på væggen indendørs, sno om en gren i loftet, eller placeres i en glasbeholder på gulvet og lignende. Kun fantasien sætter grænserne! Lyskæderne fås i forskellige længder, forskellige farvenuancer og med forskellige funktioner, som eksempelvis ”timer-funktion” – afhængigt af dit behov. 

Ideelle udendørslyskæder

På samme måde finder du også lyskæder til udendørs brug. Disse kan med fordel hænges op på husmuren, omkring flagstangen eller i det nærmeste træ eller busk i din have. Lyskæden vil med garanti sprede god stemning rundt i nabolaget – og vigtigst af alt – lyse op for dig og familien i haven.

Til den søde juletid, finder du også forskellige, søde granguirlander, der tilfører en rar, lysende julestemning til dit hjem. 

Lyskæder til hverdag og fest

Står den på fest og farver i den nærmeste fremtid, tilbyder vi naturligvis også et bredt udvalg af lyskæder til særlige lejligheder. Om det er årets sommerfest i haven, der skal piftes op med blinkende lys til langt ud på natten, eller et mørkt festlokale, der skal forvandles til et farverigt dansegulv, har vi, hvad du søger.  

Vores lyskæder fås i diverse farver – både som multifarvede lyskæder, lyskæder med små, festlige glaskugler eller traditionelle kæder med et hvidt-lysende skær. Både sidstnævnte og de multifarvede lyskæder kan indstilles til at skulle blinke i takt med musikken.

Find alt inden for lys og lamper hos Damborg

Fandt du ikke, hvad du leder efter, eller leder du efter flere stemningsskabende produkter, kan du gå på opdagelse i vores sortiment af flotte havelamper og led-lys. Disse vil i kombination med lyskæderne med garanti sikre en varm, hyggelig og hjemmelig stemning i dit hus eller have.
Har du spørgsmål til vores udvalg af lyskæder, eller andre af vores produkter, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på tlf: 30 32 93 19 i telefontiden 12-14, send en e-mail på: [email protected] eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Husk derudover at vi har hurtig levering lige til døren og fri fragt ved køb over 500 DKK.