ORAL-B

Oral-B er det mærke, som de fleste tandlæger i verden anbefaler, når det kommer til tandbørster. Det er der en god grund til. En Oral-B eltandbørste renser dine tænder og dit tandkød betydeligt mere effektivt end en almindelig tandbørste. Desuden fjerner den op til 100 % mere plak i forhold til en almindelig tandbørste.

Tag et kig på vores udvalg af elektriske tandbørster og børstehoveder fra Oral-B, og find den tandbørste, som sikrer dig god og grundig tandbørstning.

pr. side

23 varer

Faldende orden

23 varer

Hvorfor skal du vælge en eltandbørste?

Der er mange gode grunde til at vælge en elektrisk tandbørste fremfor en almindelig tandbørste. Det skyldes, at en den effektiviserer din tandpleje. Nogle tandbørster har bl.a. følgende funktioner:

  • En børstetimer, som hjælper dig med at holde styr på hvor lang tid, du har børstet de forskellige områder.
  • En trykindikator, som fortæller, hvornår du børster for hårdt. Dermed får du hjælp til en mere nænsom tandbørstning.
  • Flere børstefunktioner specielt udviklet til følsomme tænder eller tandkødsmassage.

En elektrisk tandbørste er særlig optimal og gør en stor forskel hos dem, der har tendens til at børste for hårdt, og dermed skader sine tænder og tandkød. Det lille, runde børstehoved giver dig mulighed for at børste hver tand optimalt og samtidigt blidt.

Hvilken Oral-B tandbørste skal du vælge?

Der findes efterhånden mange forskellige elektriske tandbørster fra Oral-B, og hvilken, du skal vælge, afhænger af dine personlige præferencer. Når du skal finde den rette eltandbørste for dig, anbefaler vi, at du læser om de enkelte modellers individuelle funktioner.

Når du køber en eltandbørste, er det selvfølgelig en større investering, end når du køber en almindelig. Men det kan i den grad betale sig. Du kan nemlig have tandbørsten langt ud i fremtiden, og bruge den igen og igen. Det eneste, du skal huske, er, at du bør udskifte dit børstehoved hver 3. måned for at opnå optimale resultater. Her kan du også prøve dig frem med forskellige børstehoveder og finde den type, du foretrækker. Hos Damborg finder du både Oral-B tandbørster og børstehoveder til skarpe priser og gode tilbud. Derfor kan du med ro i maven investere lidt ekstra, og så få en god elektrisk tandbørste.

Damborg forhandler alt det, du mangler til hjemmet

Foruden vores udvalg fra Oral-B har vi hos Damborg også et bredt udvalg af yderligere anerkendte mærker til dit hjem. Du kan bl.a. finde mærker som Denver, Eva-Solo og Raadvad. Så står du og mangler den rette Bluetooth-højtaler eller lækre køkkenartikler? Så bør du tjekke vores store udvalg ud.

Hvis du er usikker på hvilken tandbørste, du skal vælge, sidder vi klar til at hjælpe dig til hver en tid. Du kan tage kontakt til os via vores kontaktformular, skrive en mail til os på [email protected] eller ringe til os på tlf. +45 30 32 93 19. Hvis du ønsker mere professionel rådgivning, anbefaler vi, at du snakker med din tandlæge omkring valg af tandbørste, da de kender dig og din orale sundhed bedst. På den måde kan du sikre dig, at du finder en tandbørste med de funktioner, der er vigtige for dig.