Stelton

Leder du efter nyt, stilrent køkkenudstyr, hvor kvaliteten og funktionaliteten ikke er til at tage fejl af? Så bør du se vores udvalg af Stelton produkter. Stelton er et dansk design, der producerer klassiske og tidløse produkter til hjemmet, som du med sikkerhed kan have i mange år frem.

pr. side

Varer 1-36 af 50

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 50

Stelton – verdensberømte designklassikere

Med sit udspring fra 1960, og et navn sammensat af to soldaterkammerater – Niels Stellan Hørn og Carton Madelaire, fandt Stelton sin vej til det danske marked med produktion af blandet andet termokander, vægur, bordskåner, og meget mere som dette, til det skandinaviske hjem. Produkterne, der skal være med til at berige hverdagen, stiller store krav til kvaliteten, og er designet af verdenskendte stilikoner som Arne Jacobsen, Erik Magnussen og Paul Smith. Sammen med anerkendte designere løfter Stelton højderne for dansk design, hvor innovation, kvalitet og æstetik er i højsædet.

Den ikoniske termokande

Stelton har gennem mange år produktudviklet deres produktlinje og fokuseret på at skabe nyt, skandinavisk design, men også at nytænke tidligere designs. Dette var, hvad der skete med Arne Jacobsens klassiske termokande og produktserie, Cylinda-line, som i dag har fået et nyt udtryk – og med god grund. Termokanden er nu på markedet som stempelkande, og serien er i dag populær i mange danske hjem.

Serien er dog ikke den eneste designklassiker, Stelton er særligt kendt for. Det produkt, Stelton måske er mest kendt for, er et Erik Magnussen design – den klassiske EM77 termokande, der også kan fås som stempelkande. En helt enkel og flot termokande, der i dag er til at spotte i mange danske hjem rundt omkring - og et dansk design, som med stor sandsynlighed holder mange årtier endnu.

Stort udvalg af Stelton produkter på damborg.dk

Foruden den ikoniske termokande, producerer Stelton også mange andre produkter til køkken og hjem, der naturligvis fortsætter i den skandinaviske stil. Mangler du derfor en flot Stelton brødbakke, brødpose eller brødkasse samt en tilhørende smørboks, eller er på udkig efter en ny Stelton elkedel, finder du samtlige Stelton produkter og mere til - lige her på damborg.dk.

Er du på udkig efter andet køkkenudstyr, er Fiskars skønne og skarpe knive også at finde i sortimentet, mens Royal Copenhagens fine porcelæn lige så vel kan samles og bestilles hjem hos os. Er du vild med sodavand, kan du også prøve de populære Sodastream maskiner, der i tiden hitter i mange danske hjem.

Har du spørgsmål til os?

Som du kan læse, finder du altså lidt af hvert hos os på damborg.dk. Lad dig inspirere af vores store udvalg indenfor køkkenudstyr og -artikler, der med garanti vil gøre glæde i de flestes hjem. Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os til tlf. +45 30 32 93 19, eller ved at skrive os en mail på [email protected]. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi svarer naturligvis hurtigst muligt på din henvendelse, og vi vil glæde os til at hjælpe dig!