Knivopbevaring og slibere

Hos Damborg har vi et kæmpe udvalg af køkkensager. Mangler du knive, er dem du har blevet sløve, eller vil du bare gerne forkæle dig selv med noget nyt til køkkenet? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du både knivopbevaring, knivslibere, knivmagneter og meget andet. Læs med her, og bliv inspireret til dit næste køb hos os.

pr. side

34 varer

Faldende orden

34 varer

Vigtigheden af skarpe knive

Om du bruger mange timer i køkkenet dagligt, eller blot ser madlavningen som noget, der skal overstås, er det vigtigt med skarpe knive. Uden disse er madlavningen svær at komme igennem. Og selvom man ikke skulle tro det, er det oftest farligere at bruge sløve knive fremfor skarpe, da man med de sløve for eksempel kæmper hårdere for at skære en tomat over, hvilket kan gøre, at kniven kan smutte, og man kan skære sig.

Der er mange ting der kan give dig skarpe knive i køkkenet. Et af de bedste redskaber er en knivsliber. Med denne kan du slibe dine knive, så de bliver så skarpe som nye. Det er en god investering at købe en knivsliber eller strygestål, da du på den måde kan holde dine knive så gode som muligt.

Forskel på knive

Når det kommer til, hvilke knive du skal have i din knivblok, er der mange, du kan vælge i mellem. Hvis du skal skære brød, er det en god ide at bruge en brødkniv, og skal du skære en fisk ud, er det en god ide at bruge en filetkniv.

I vores sortiment finder du mange forskellige slags knive, vi sælger for eksempel en masse almindelige køkkenknive som bare er gode at have liggende i køkkenskuffen. Derudover sælger vi også urte- og skrælleknive, som er rigtig gode til, når man laver salater. De er også gode at skære blandt andet urter ud med. Men kommer det til for eksempel purløg, er det lettere at købe en af vores mange sakse og klippe det ud.

Et ryddeligt køkken

Det kan slide på knivene, hvis de ligger nede i køkkenskuffen. Men samtidig gider man heller ikke at have, at de ligger på køkkenbordet og flyder. Dette kan løses med forskellige former for knivopbevaring, som vi sælger hos Damborg. På hjemmesiden kan du blandt andet købe en knivmagnet, som er en skinne, du kan hænge op på væggen i dit køkken, hvor knivene kan hænge på. Dette er både en praktisk og flot løsning.

Du kan også købe en såkaldt knivblok hos os. Det er et sted, hvor alle dine knive kan sættes ned i, så det er samlet og klar til, når du skal bruge dem, samtidig med at de ikke bliver slidt. Begge løsninger er flotte og med til at give dit køkken et godt look.

Hos Damborg sælger vi også et strygestål og en knivskærper. Der er altså en masse at vælge imellem til dig, som virkelig holder af dine knive i køkkenet.