Stegepander

Er du på jagt efter en god stegepande, der kan lidt af det hele? Så kig med her! Hos os finder du gode tilbud på alle typer af stegepander.

pr. side

Varer 1-36 af 106

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 106

Pander til flere formål

En god stegepande er uundværlig til køkkensamlingen, når aftensmaden eller morgenmåltidet skal tilberedes. Uanset om der skal steges frikadeller, eller om det er dessertpandekagerne, der skal laves, så kan den rette stegepande være guld værd, når der skal kokkereres i køkkenet. I vores sortiment er de klassiske stegepander at finde i flere størrelser; fra 20 cm til 32 cm, så både store og små måltider kan komme til sin ret. Derudover har vi de kendte sauterpander, der har en særlig høj kant, som gør det muligt at lave små simreretter eller stege mange grøntsager på én gang, uden at det er overalt på kogepladen bagefter.

Flere af de stegepander, vi har i vores udvalg, er udstyret med stærke belægninger såsom slip-let belægning, non-stick belægning eller keramisk belægning, der kan tåle høje temperaturer, og samtidig gør det svært for maden at klistre fast. Panderne fås i mange fine skandinaviske designs, hvor de fleste kan bruges på alle varmekilder – se blandt andet vores stegepander fra Eva Trio, Scanpan og Tefal.
Vælg frit mellem et spændende sortiment af stegepander, der med garanti vil glæde i ethvert køkken.

Hvad skal du overveje, når du vælger stegepande?

Med en fiks stegepande bliver madlavningen både lettere og sjovere, så du har mulighed for at lave alle dine yndlingsretter til både dig selv og dine gæster. Det kan dog være smart at gøre sig nogle overvejelser, inden du vælger din næste stegepande:

Typen: Der findes flere typer af pander, der kan være fordelagtige i madlavningen, så tænk gerne over formålet. Skal den være god til simreretter, er sauterpanden ideel. Skal kødet have lækre grillstriber, kan en grillpande med fordel anvendes. Eller skal panden bare kunne lidt af det hele, så kan den klassiske stegepande være et godt bud. Nogle pander er direkte lavet til et bestemt formål – f.eks. vores æbleskive- og pandekagepander, så tænk gerne over typen af pande, du ønsker, inden du vælger.

Størrelsen: Som nævnt forhandler vi stegepander i størrelser fra 20 cm til 32 cm, hvor de mindste egner sig godt til at stege svampe, løg og lignende. Men skal du ud i at kokkerere lidt større retter, så kan det være passende at vælge en pande med tilsvarende større omkreds.

Belægningen: En belægning kan gøre rengøringen bagefter meget nemmere, men vælger du en pande, der ingen belægning har, giver denne typisk en finere stegeskorpe. Tænk derfor over, hvad der er vigtigst for dig.

Varmekilden: Mange stegepander produceres, så de kan bruges på alle typer varmekilder – heriblandt induktion. Men det er ikke alle pander på markedet i dag, der duer til alle slags varmekilder. Rent aluminium og kobber virker f.eks. ikke på induktion, så hav gerne dette i mente, når du vælger pande.

Stort udvalg af stegepander og køkkenartikler på damborg.dk

Når du er afklaret omkring, hvilken type pande du har brug for, så kig endelig vores brede udvalg af stegepander igennem ovenfor. Under hvert produkt kan du læse nærmere om den enkelte pandes funktioner, herunder om den kan bruges på alle varmekilder, hvilket materiale den er lavet af og om den har belægning.

Hos Damborg forhandler vi alverdens køkkenartikler, og her kan der være mange penge at spare. Se f.eks. med fordel vores mange grydesæt igennem, hvor du samlet får et godt tilbud på hver enkelt gryde. Gå på opdagelse i vores mange produkter lige her på damborg.dk og fuldend køkkenet med kvalitetsartikler, der ikke er til at tage fejl af. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker vejledning, så kontakt os på tlf. +45 30 32 93 19, så hjælper vi dig gerne. Du kan også sende os en mail på [email protected] eller udfylde vores kontaktformular i dag, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.