Saftpressere og slow juicere

Elsker du juice eller saft? Så skal du købe en saftpresser eller slow-juicer hos os! Hos Damborg finder du alt, hvad du skal bruge for at fuldende dit køkken, og en saftpresser er ingen undtagelse. Vi har det hele til dig, som ønsker at lave din egen juice eller saft. Læs med her, og bliv klogere på vores produkter.

pr. side

9 varer

Faldende orden

9 varer

Hvad er en saftpresser og en slow juicer?

En saftpresser er en slags maskine, som man kan presse forskellige frugter og grøntsager i, og på den måde lave sin egen saft. En slow juicer er en slags juice- og saftpresser, der bruger en langsom drejebevægelse for at udtrække saften fra frugter og grøntsager. Man kalder også en slow juicer for en koldpresser.

Forskellen mellem en almindelig saftpresser og en slow juicer er mest på den måde, man får saften frem på. Ved en slow juicer går det langsommere. Om du bedst kan lide den ene eller den anden metode, så er du dækket ind hos Damborg – her kan du nemlig købe begge dele.

En god start på dagen

Der er mange fordele ved at have en saft- eller juicepresser i hjemmet. En af fordelene er helt klart, at du kan få friskpresset juice eller saft om morgenen. Dette er sundt for dig og en rigtig god måde at integrere grøntsager og frugt i din dag. Det samme gør sig gældende, hvis du har nogle børn derhjemme, som ikke er så glade for at spise frugt eller grøntsager. Med en juicepresser, bliver det pludselig mere interessant at indtage sunde ting.

Det er tilmed rigtig let at bruge både en saftpresser og slow juicer. Det er noget, som alle kan finde ud af. Derfor kan du med fordel have dine børn med i køkkenet, når I laver juicen. På den måde kan de se, hvordan den bliver til, og hvad der er i. Det er altså en god ide at købe en juicemaskine til køkkenet, da I kan benytte den sammen og nyde frisk juice om morgenen.

Mange andre produkter

Det er ikke kun juicemaskiner, vi sælger hos Damborg. Vi har også et hav af køkkenmaskiner, som kan gøre dit liv i køkkenet lettere. Se for eksempel vores store udvalg af blendere og stavblendere, som alle sammen er af god kvalitet til en fin pris. Med en stavblender kan du lave diverse supper, smoothies og meget andet.

Udover dette har vi også foodprocessorer på vores hjemmeside. Med en foodprocessor kan du lave alverdens ting. Den er perfekt til dig, der elsker at udfolde dig i et køkken, da man kan så mange ting med den. Vi har mange forskellige varianter til forskellige priser, så du kan vælge den, der passer til dine behov.

Vi har også mange forskellige håndmixere, som er gode, hvis du for eksempel skal piske flødeskum eller en anden form for creme. Alle køkkentingene på vores hjemmeside er tilmed gode gaveideer, hvis du kender nogen, der snart skal forkæles lidt.