BRADEPANDER

Har du en slidt bradepande derhjemme, eller søger du blot en ny bradepande med smarte funktioner? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Damborg finder du et stort udvalg af bradepander med rist, store og små bradepander, bradepandesæt samt bradepander i aluminium og rustfrit stål.

Vores sortiment indeholder produkter fra kendte kvalitetsbrands som Eva Trio, OBH Nordica og Scanpan. Gå på opdagelse i vores enorme udvalg herunder, og udvælg lige præcis den bradepande, der passer til dine behov i køkkenet.

pr. side

21 varer

Faldende orden

21 varer

Udforsk vores udvalg af store og små bradepander her

Om du skal lave kartofler, kød eller andet, du gerne vil tilberede i ovnen, så er en god og praktisk bradepande et essentielt redskab i dit køkken. Mange tænker på bradepander, som de plader, der medfølger en ovn, men de fås i mange andre forskellige udformninger og størrelser med og uden rist. Det er især Scanpan classic bradepander, der hitter, når der skal laves mad.

Hos Damborg har vi et stort sortiment af forskellige, billige bradepander, der er perfekte til alt lige fra bagværk til aftensmad. Vi forhandler kun bradepander af den bedste kvalitet, som samtidig har et serveringsværdigt, enkelt design, der passer i ethvert hjem. Desuden finder du et bredt udvalg af bradepander med rist her på siden. Fordelen ved at gøre brug af en rist er, at det gør det lettere for dig at håndtere et godt stykke kød og er perfekt, hvis du skal tilberede noget i ovnen, hvor der skal gøres brug af et vandbad til at skabe damp.

Vedligehold din bradepande til ovnen, så den kan holde i mange år

Vi ved, hvor træls det er med en ødelagt bradepande på grund af fastbrændte madrester. Damborg anbefaler, at du rengør din bradepande lige efter brug, så den kan holde i mange år. Stil den altid gerne i blød i vand og sæbe. Hvis du gerne vil gøre madlavningen og rengøringen en smule lettere, vil vi anbefale at prioritere en non-stick belægning på din bradepande, da det gør den nemmere at rengøre og du kan helt undgå fastbrændte madrester. Følg dog altid indpakningens vejledning, så du ikke ødelægger en evt. non-stick belægning, hvis maden alligevel valgt at brænde sig fast.  

Damborg har alt til dit hjem og dit køkken

Hos Damborg finder du ydermere et bredt udvalg af øvrige redskaber til køkkenet, herunder ovnfaste fade, ovnfaste skåle, tærtefade og meget andet, der er uundværligt i dit køkken, når du skal lave lækker mad til dig selv eller dine gæster. Udover dette har vi også et stort udvalg af bage- og køkkenartikler, gryder, pander, og hvad man ellers kan mangle.

Der er rig mulighed for at finde dit yndlingsbrand blandt vores produkter, da vores sortiment byder på en masse kendte brands. Produkterne får du endda til utrolig skarpe priser. Vi tilbyder også fri fragt, når du køber for over 500 kr., og du har 30 dages returret, når du køber online. Brænder du inde med spørgsmål til vores varierede sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe på tlf. +45 30 32 93 19, skrive til vores mail [email protected] eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi stræber efter at vende tilbage hurtigst muligt.