Sofagruppe

Hos Damborg kan du købe en sofagruppe til din have med forskellige sofamoduler. Den er ideel til en dejlig aften med venner og familie ude i haven, hvor I sidder godt og behageligt.

Foruden en modulsofa har vi et stort udvalg af havemøbler. Slå dig løs i vores sortiment, og find dine næste køb til haven hos os!

pr. side

8 varer

Faldende orden

8 varer

Sammensæt sofaen, som du vil

Med en modulsofa fra Damborg kan du få det, lige som du vil have det. Og det er utroligt smart, da ingen haver er ens. Med de forskellige sofamoduler bliver det nemlig muligt at samle sofaen, lige som du vil.

Det er smart af mange årsager. Hvis du flytter, kan du tage modulerne med og samle dem på en anden måde, som passer bedre til din nye have. Det er også praktisk, hvis du gerne vil sælge sofaen igen. Flere mennesker vil nemlig have mulighed for at få den til at passe ind hjemme i deres have.

Det er altså en god investering og et sikkert køb at købe en modulsofa hos os. Vi har tilmed et stort udvalg, så du kan finde en, som passer godt til dig.

Find din stil

Vores udvalg af forskellige sofamoduler rummer blandt andet nogle rigtig flotte modeller i brun og beige. Det gode ved farver som disse er, at de er neutrale og derfor passer til resten af din have.

De går heller ikke af mode på samme måde, som hvis du valgte sofamoduler i en anden farve. Og dermed kan du være sikker på at få glæde af dem i længere tid. Vores produkter er af god kvalitet, og derfor holder de også længe, hvilket er noget du skal huske, når du køber dem og vælger, hvilken farve du ønsker.

Gør resten af haven klar

Nogle gange kan det være uoverskueligt at skulle rundt i mange forskellige butikker for at finde havemøbler. Dette har vi gjort let hos Damborg, da du kan finde det hele til haven hos os!

Udover sofamoduler sælger vi også mange andre havemøbler med samme gode kvalitet. Se blandt andet vores hyndebokse, som er gode til at beskytte dine hynder mod sol og regn og dermed sikre, at de holder i lang tid.

Men ingen hynder uden noget at sidde på. Derfor sælger vi også solvogne og stole, så du roligt kan invitere gæster over og være sikker på, at de har et godt sted at sidde. Både solvognene og -stolene er tilmed vedligeholdelsesfri, hvilket betyder, at du blot skal læne dig tilbage og nyde dine havemøbler uden at tænke på, hvordan du skal vedligeholde dem, når sæsonen lakker mod enden.

Ideelt til havefesten

Alle de havemøbler, som vi sælger hos Damborg, er af god kvalitet og nogle, som du kan have i mange år. Derfor kan de også gå igen og igen, når du skal holde havefest, bryllup, studentergilde eller noget helt fjerde i haven.