BRØDRISTERE

Er du på udkig efter en ny brødrister? Så kig med her. Hos Damborg forhandler vi et stort sortiment af forskellige brødristere i funktionelle designs, så du nemt og effektivt kan riste dit brød. For mange er det guld værd at starte morgenen med en skive ristet brød sammen med en god kop kaffe. Udover denne gode start på dagen, kan brødristeren også indgå som en indretningsdetalje og se godt ud på køkkenbordet.

Vores udvalg spænder over populære og kendte brands, så du kan finde lige nøjagtig den type, der passer til dig og dine behov. Tag et kig i vores sortiment herunder, og køb din nye brødrister allerede i dag.

pr. side

16 varer

Faldende orden

16 varer

Stort udvalg af brødristere på tilbud

Hos Damborg forhandler vi ikke bare et kvalitetsspækket sortiment fra velkendte brands, som bl.a. OBH Nordica, Bosch og Krups. Vi sælger også ofte billige toastere, så du kan gøre dig et rigtig godt køb.

Vores brødristere fås i forskellige størrelser og modeller samt findes i farverne hvid, sort, rød og sågar en brødrister i stål, så der kan være styr på æstetikken i dit køkken, uanset hvad du foretrækker. Disse ristere fås også med smarte funktioner såsom elektronisk tænd/sluk-funktion, optøningsfunktion, en holder til boller m.m. og så er de samtidig rengøringsvenlige og nemme at vedligeholde. Vi har toastere til enhver smag og til super skarpe priser, så hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, skal du endelig bare klikke på det ønskede produkt ovenfor.

Skal du vælge en flad eller stående brødrister? 

I sin tid var det en flad brødrister, der var til at finde alle vegne. Den stående variant findes nu i lige så høj grad som den flade og med rigtig god grund. Fordelen ved at købe en stående brødrister er, at den er mere brugervenlig, da den rister brødet på begge sider på en gang. Dette er langt mere tidsbesparende. Ved køb af den flade variant skal du være vågen og selv sørge for at vende brødet, når toasteren giver signal. Hvis behovet for at riste mere end to skiver brød ad gangen opstår, kan man med fordel vælge den flade variant, og så er fordelen ved en flad toaster, at du ikke skal mase en tyk skive brød eller bolle ned i en åbning, som kun er beregnet til tynde skiver. Du kan derfor med en flad variant varme/riste lidt mere obskure former for bagværk. 

Hos Damborg finder du et stort sortiment til dit køkken

Du finder ikke kun et bredt sortiment af brødristere hos Damborg, der findes også et stort udvalg af andre køkkenmaskiner, køkkenartikler, og hvad du ellers mangler af ting til køkkenet. Du finder et bredt udvalg af kendte brands og alt sammen til gode priser, så du kan spare mest muligt uden, det er kvaliteten af produktet, du skal gå på kompromis med.

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 500 kr., hurtig levering på 1-4 hverdage samt returret på 30 dage, når du handler online hos Damborg. Sidder du og brænder inde med spørgsmål til vores udvalg af brødristere eller generelt til nogle af vores andre produkter, besvarer vi hjertens gerne disse. i kan kontaktes på tlf. +45 30 32 93 19 eller på vores mail [email protected]. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, hvor vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.