Målebægere

Et målebæger er ikke bare et målebæger. Der findes utroligt mange forskellige slags på markedet, og der kan være stor forskel på anvendeligheden og kvaliteten. Heldigvis er der en masse forskellige og gode målebægere hos Damborg. Tag et kig på de mange forskellige varianter, og gør et god køb i dag!

pr. side

22 varer

Faldende orden

22 varer

Målebægere i forskellige materialer

Når du skal købe et målebæger, skal du vælge, hvilket materiale du vil have det i. Du kan både få målebægere i glas, men der findes også målebægere i plastik. Der er fordele og ulemper ved dem begge. Et glas målebæger går lettere i stykker, men ser flottere ud, alt imens et målebæger i plast er mere praktisk, hvis du for eksempel har børn i hjemmet. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvilken stil du vil have, og hvad du finder mest praktisk. Man kan også købe et målebæger i stål - dette er lidt en blanding af de to ovenstående, da det ser flot ud, samtidig med at det er praktisk og ikke går så let i stykker. Når du har besluttet dig for, hvilket målebæger du skal have, kan du passende også købe et minutur, da det ligeledes kan være uundværligt i ethvert køkken.

Kan du ikke bestemme dig?

Man kan købe så mange forskellige slags af målebægere, at det kan være svært at bestemme sig for, hvilket et man ønsker at købe. Heldigvis findes der et målebægersæt, som man kan købe. Med dette har du mulighed for at få målebægere i mange forskellige størrelser. Dette er et godt køb, da du ikke skal vaske op, imens du er i gang med at bage eller lave mad – og hvis du skal afmåle flere forskellige ting på én gang. Ofte kan det prismæssigt også bedre betale sig at købe et målebægersæt.

En målekande er også et nyttigt køkkenredskab

Hos Damborg kan du ligeledes finde et udvalg af målekander. En målekande er god, hvis du skal måle store mængder af, da der som regel kan være mere i kontra målebægere. Du kan både få en målekande i plast og i glas. I et køkken er det som regel godt at have adgang til både en målekande og et målebæger. Ligesom med målebægeret er det også muligt at købe et målekandesæt. Prisen på en målekande varierer alt efter, hvilket materiale den er lavet af, men mange af dem koster ikke over 100 kroner. Typisk kan et målebæger have 2 cl i sig, alt imens en målekande typisk kan rumme en halv liter.

Andre nyttige køkkenredskaber

Når du har købt et målebæger eller en målekande, er der andre køkken- og bageredskaber, som også er gode at have. Der findes utroligt mange forskellige bageredskaber, men tag et kig på Damborgs hjemmeside, hvis du alligevel er derinde for at købe målebægere og målekander – måske du kan blive inspireret af udvalget. Bageforme er også et godt køb til dig, der elsker at bage meget.