Minuture og køkkenvægte

Hvis du bager meget, kender du sikkert til, at det du har bagt, ikke helt bliver som ønsket. Dette kan skyldes, at kagens ingredienser ikke er korrekt afvejet. Det kan være, at der er for meget sukker i forhold til mængden af salt. Det kan også skyldes, at den har bagt enten for meget eller for lidt. Dette kan alt sammen undgås med køkkenvægte og minuture fra Damborg.

pr. side

29 varer

Faldende orden

29 varer

Køkkenvægte giver overblik

En digital køkkenvægt er essentiel, hvis du bager meget, på den måde kan du nemlig holde øje med, hvor meget af de forskellige ingredienser du har tilsat. Det smarte ved en digital køkkenvægt er blandt andet, at man kan hælde det, som man har målt, op i en skål. Efterfølgende kan man nulstille vægten, så den siger nul gram igen, selvom der er indhold i den skål, der står på vægten. På den måde behøver man ikke at skifte skål, hver gang der skal tilsættes en ny ingrediens.


En anden smart detalje ved en digital køkkenvægt er også, at de fleste af dem både kan måle i ounces og gram. Ounces er den måleform, man blandt andet bruger i USA. Hvis man har en udenlandsk opskrift, man skal følge, kan det derfor være en fordel, at vægten kan veje i ounces, så man ikke selv skal regne om til gram. Der findes både helt almindelige, men det er også muligt at få en mere professionel køkkenvægt.

Et minutur holder styr på tiden

Med et minutur fra Damborg kan du både holde styr på tiden, men også sætte en timer på, hvor længe det som du bager, skal være i ovnen. Et minutur er et af de vigtigste bageredskaber, som du skal have i dit køkken. Og det bedste ved det hele er, at de fleste minuture koster under 200 kroner - du kan derfor få et godt minutur til billige penge.

Den gode bageoplevelse

Hvis du har en god køkkenvægt og et godt minutur, er du klar til at gå i gang med at bage. Men der findes også en masse andre ting, som man skal tænke på, når man bager. Hvilken form skal din kage for eksempel have? Det kan de mange bageforme fra Damborg hjælpe dig med at afgøre. Du kan få bageforme i alle mulige størrelser og former, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan altid bruge mere

Når først du er blevet glad for at bage, finder du hurtigt ud af, at man aldrig kan få for meget udstyr til sit køkken. Og så kan man også altid opgradere sine køkkenting, for eksempel kan du vælge en mere professionel køkkenvægt. Nogle finder også ud af, at det fungerer bedre for dem at bage med målebægere end med en køkkenvægt, dette er alt sammen smag og behag.

Udstyr der holder længe

Nogle synes måske, at de ikke har lyst til at bruge så mange penge på køkkenvægte og minuture, men det er penge, som er godt givet ud. Hvis du køber bageredskaberne i god kvalitet, kan de nærmest holde en livstid.