Solvogne

På denne side finder du et fantastisk udvalg af diverse solvogne i teaktræ! Solvognen er den ideelle løsning, hvis man gerne vil nyde sommeren i god komfort. Med en solvogn opnår du den optimale afslapning, og du kan derfor nyde solens stråler i mange timer. En solvogn er et robust møbel med komfort for øje. Derfor har de fleste solvogne en stilbar ryg for optimal komfort.

En solvogn kan også kaldes en liggestol. Mange ønsker en dejlig liggestol til deres have, hvor de på bedste vis kan nyde solen, og her er solvognen helt genial. Størstedelen af solvogne har to hjul. Det gør det nemt at rykke solvognen, når der er brug for det, om end det er for at følge solen, skabe mere plads eller noget helt tredje.

Gå på opdagelse i vores udvalg af solvogne i teaktræ nedenfor, og find lige præcis den liggestol, du drømmer om!

Komfortable solvogne i teaktræ

Ønsker du en designeret plads i din have til at slikke sol? Skal den være komfortabel, smuk og holdbar? Så gør du dig selv en tjeneste ved at vælge en solvogn i teaktræ. Teaktræ er den ideelle træsort til udendørsmøbler. Den er ikke blot utrolig smuk, men den er også utroligt holdbar og kræver minimal vedligeholdelse. Træsorten er selvolierende og holder derfor sin smukke glød i længere tid. Ydermere er den naturligt vand- og mugafvisende!

Overvejer du at skifte din nuværende solvogn ud, eller ønsker du en anden stil i haven? Så er en solvogn fra vores sortiment et godt valg!

Stort udvalg af lækre havemøbler i teaktræ

Som nævnt ovenfor har teaktræ mange gode egenskaber som træsort til brug i havemøbler. Når du køber havemøbler i teaktræ, er du sikker på at modtage smukke møbler, der kræver minimal vedligeholdelse, og som holder sig flotte i længere tid. Derfor har vi hos Damborg et stort udvalg af lækre havemøbler i teaktræ.

Foruden vores sortiment af solvogne finder du bl.a. smukke dækstole i teak. Hertil har vi også et stort udvalg af havestole i teaktræ. Her finder du et bredt udvalg af stoletyper, eksempelvis 5-positionsstole, stabelstole, cafestole, foldestole og meget mere! Du finder selvfølgelig også matchende haveborde i teaktræ. Også her finder du et skarpt sortiment med forskellige bordtyper, så du nemt kan finde lige præcis det bord, der lever op til dine ønsker og præferencer.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Vil du gerne høre mere om, hvad der gør teaktræ til en fantastisk træsort til havemøbler? Har du et spørgsmål omkring din ordre? Måske ønsker du vejledning til valg af produkt? Uanset hvad du har brug for, så står vi hos Damborg klar til at hjælpe og vejlede dig. Her er intet spørgsmål for stort eller småt, og vi hjælper dig derfor gerne med stort og småt. Har du brug for at kontakte o,s kan du med fordel gøre brug af vores kontaktformular.

Vil du gerne holde dig opdateret omkring nye varer, tilbud og rabatter? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!