HAVEMØBLER

Velkommen til vores univers af Havemøbler. Vi har i familien Damborg handlet med havemøbler og tilbehør hertil i mange år. Vi stammer fra Nykøbing S. i Odsherred hvor vi har vand til 3 sider. Bl.a. derfor er området et af Danmarks største sommerhusområder. På denne baggrund har vi nu i 3 generationer handlet med disse spændende varer. Vi importerer direkte fra Fjernøsten i samarbejde med vores gode og solide samarbejdspartnere. Direkte indkøb gør vi så vi kan bibeholde vores ”gode priser” – også på kvalitetsmøbler.

 

Indtil 2017 solgte vi et bredt sortiment i vores havecentre rundt omkring på Sjælland. Bl.a i byerne Valby, Solrød, Tåstrup, Roskilde og Næstved. Butikkerne bar navnet ”Damborg Havemøbler”. I dag har vi et mindre udvalg i vores isenkrambutikker i Kalundborg, Næstved og Stege samt et noget større udvalg i butikken i Asnæs.

 

I år (2021) har vi igen valgt at fokusere på havemøbler og tilbehør. Der er blevet købt mange containere for, at vi igen kan opnå et solidt bredt sortiment til gode priser. Vi ligger løbende nye spændende varer op – så følg os ????. Vi har dog ikke etableret os i nye fysiske havecentre men til gengæld går vi stort ind på online salg – så VELKOMMEN TIL !

 

Skulle der være spørgsmål eller andet så kontakt os endelig på telefon eller mail – på forhånd tak

pr. side

Varer 1-36 af 373

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 373