Wok og sauterpander

Hos Damborg har vi alt, hvad du skal bruge til køkkenet. Vi har kendte mærker til gode priser, og vi gør en dyd ud af at give vores kunder en god oplevelse. Af køkkenting har vi blandt andet et stort udvalg af wok og sauterpander. Læs med her og bliv klogere på, hvilken slags du kan købe, og hvad forskellen er.

pr. side

Varer 1-36 af 41

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 41

Wok og sauterpander er populære

De to typer pander er specielt meget populære i det asiatiske køkken, men har med tiden har de også fået meget plads i det vestlige køkken. Dette skyldes, at disse to pander er stort set uundværlige, hvis du vil lave lækre wokretter eller andre asiatiskinspirerede retter. Hos Danborg sælger vi et stort udvalg af både wok og sauterpander. Priserne varierer lidt, men mange af dem koster omkring 400 kroner.

Forskellen på de to pander

Der er forskel på, hvad man skal bruge henholdsvis en wokpande og en sauterpande til. En woks høje kanter og runde form gør, at varmen fordeles jævnt og hurtigt, når man steger noget. Denne slags pande kan bruges både til at stege, koge, sautere og dampe. Man kan tilberede mange forskellige retter i en wokpande, og derfor er den essentiel i ethvert køkken.

En sauterpande er en pande med lave kanter. Dens form er bredere i bunden end i toppen, hvilket betyder, at varmen spredes jævnt og langsomt. Dette er med til, at ingredienserne sauteres i en lavere varme. Når man sauterer noget, gør man typiske det, at man bruner ingredienserne først, og derefter tilberedes de i en suppe eller en sauce bagefter.

Vigtigt inden du køber

Der er en del ting, som du skal tage højde for, inden du køber dine pander. Vil du for eksempel have en stor sauterpande, eller skal din wokpande være til induktion? Heldigvis har vi hos Damborg et stort udvalg, derfor burde det være muligt for dig at finde det, som du skal bruge.

Størrelsen på din pande er også vigtig. Hvis du har valgt en wok eller sauterpande, der er for lille, kan det være svært at tilberede retterne deri. Men er den for stor, kan det også være svært at styre varmen i panden. Derfor skal du finde ud af, hvad der fungerer for dig. Det er også vigtigt at vælge pander af høj kvalitet, da man med det rigtige produkt, kan have glæde af det i rigtig mange år.

Mange andre slags ting

Foruden wok og sauterpander er det også muligt at købe en masse andre gode ting til køkkenet hos os. Du kan for eksempel købe grydesæt, stegepander eller kasseroller. Men det er ikke kun køkkenting, vi gør os i. Du kan også finde havemøbler, ting til bolig og fritid og diverse andre gaveartikler. Derfor foreslår vi, at du går på udkig i vores store udvalg på hjemmesiden. Når du handler hos os, er du sikret en sikker handel.