Eva Solo

Er du på jagt efter moderne køkkenredskaber og elegant borddækning, der passer ind i ethvert skandinavisk hjem? Så se vores Eva Solo sortiment igennem nedenfor! Når du køber et produkt fra Eva Solo, kan du være sikker på at have det i mange år, og deres stilrene produkter er lavet i mange fine serier, så det hele passer sammen.

pr. side

Varer 1-36 af 146

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 146

Eva Solo – en danskejet familievirksomhed

Selvom virksomheden Eva Solo har eksisteret i mere end 100 år, og i dag er ejet og ledet af et 4. generationsfamiliemedlem, leverer de fortsat funktionelle køkkenredskaber til hjemmet, som de altid har gjort. Eva Solo producerer og designer deres produkter på baggrund af, at de gerne vil forbedre det moderne hjem for forbrugeren og dermed gøre hverdagen nemmere. Derfor kan du med Eva Solo være sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Ved køb af et Eva Solo produkt får du klassisk og funktionelt kvalitet, der holder.

Madlavning og borddækning med Eva Solo

Eva Solo er særligt kendt for solide køkkenredskaber såsom gryder og fade, der kan stå på enhver køkkennørds ønskeseddel. Her er særligt funktionalitet og æstetik gennemgående for, at netop disse køkkenartikler er populære i de danske køkkener. Men faktisk producerer de også alverdens fint tilbehør til borddækningen såsom Eva Solo glas, glasskåle, køleskabskarafler, kaffekrus, termokopper, termokander og meget mere. Et bord må gerne se elegant ud, hvilket Eva Solo sikrer med rene linjer og små detaljer på samtlige produkter. Så du kan blot gå i gang med at sende invitationerne ud – Eva Solo gør det nemt at blive klar til kaffe og holde elegante middags- og aftenselskaber.

Tag med på tur

Selvom Eva Solo designer mange serier til køkken og borddækning, er deres ”To Go” serie værd at kigge forbi. Planlægger I en tur ud i det blå, er denne serie ideel til at tage kaffen med på farten i en Eva Solo to go cup, eller koldt vand i de smarte drikkeflasker, som også kan medtages på træningsturen eller i fitnesscenteret.

Et stort udvalg af køkkenartikler på damborg.dk

Som du kan læse, finder du en masse lækre produkter og serier fra Eva Solo, hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af. Eva Solo er dog ikke det eneste mærke, du finder på damborg.dk – faktisk har vi et hav af skønne mærker, der leverer de flotteste køkkenredskaber til hjemmet. Tag for eksempel et kig på Eva Solos velkendte søster, Eva Trio, der ligesom Eva Solo, fokuserer på smarte serier i et smukt og funktionelt design. Er du på udkig efter andre artikler til borddækningen, byder Bodum blandt andet på fine tallerkener til den klassiske, skandinaviske borddækning, mens du i vores sortiment også kan finde de velkendte Lyngby glas.

Dyk ned i det store udvalg lige her på damborg.dk og se alle vores skønne mærker. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller service, så kontakt os endelig! Dette kan du gøre ved hjælp af vores kontaktformular, eller ved at skrive os en mail på [email protected]. Er du mere til at samtale, kan du også ringe til os på tlf. +45 30 32 93 19.