Blomsterberg

Elsker du at samle familien til hygge og hjemmebag? Eller har du det bedst, når du går i køkkenet og bager med dig selv? Uanset hvilken bageoplevelse, du er til, skaber du de bedste forudsætninger med de helt rigtige bageredskaber.

Køkkenet er ofte et samlingspunkt for mange familier, hvor der er mulighed for kvalitetstid i en ellers travl hverdag. Hvis du er en af dem, som sætter pris på at lave lækre kager og andet bagværk, så er Blomsterbergs bageudstyr det helt rette for dig. Du får bageartikler, som gør det nemt at forkæle hele familien med lækre kager. Dyk ned i vores udvalg af lækkert bage- og køkkenudstyr fra Blomsterberg.

pr. side

29 varer

Faldende orden

29 varer

Bredt udvalg af Blomsterbergs bageudstyr

Mette Blomsterberg er en anerkendt og dygtig konditor, kogebogsforfatter og ikke mindst en særlig karakter i flere TV-udsendelser, hvor kager og desserter er i højsædet. Der er ingen tvivl om, at hun og hendes team har en kæmpe passion for at udvikle de perfekte køkkenredskaber, som gør det nemmere at udfolde ens kreative evner i køkkenet. Bagning kan være en svær disciplin, og derfor kræver det også ordentligt udstyr. Det gør hele processen sjovere, når du kan gå i køkkenet med ro i sindet og nyde en rolig og nærværende stund med dig selv eller dem omkring dig.

Blandt udvalget af Mette Blomsterberg-udstyr finder du bl.a.:

  • Kagefade
  • Tærteringe
  • Silikonemåtter
  • Køkkenmaskiner
  • Sprøjteposer
  • Tyller.

Fælles for alle produkterne er, at de er produceret med henblik på et flot design og ikke mindst holdbarhed. Med professionelle køkkenredskaber fra Blomsterberg kan du tage din bagning til et helt nyt niveau.

Find dine favoritter hos Damborg

Hos Damborg finder du et hav af forskellige anerkendte mærker, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hvis du fx er på udkig efter pander og gryder, kan du se vores udvalg fra Eva Trio og Scanpan. I vores udvalg af disse mærker finder du alverdens køkkenudstyr og boligtilbehør i et funktionelt design. Du kan også gå på opdagelse i vores brede udvalg fra Det Gamle Apotek, hvor du kan finde et vælg af julepynt, dekorationer og meget mere, som klæder dig på til den søde juletid.

Lad dig inspirere af det flotte og store produktsortiment hos Damborg, og find din favoritmærke.

Kontakt os for vejledning

Hvis du har nogle spørgsmål til vores sortiment af bageartikler fra Blomsterberg, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, skrive en mail til os på [email protected] eller ringe på tlf. +45 30 32 93 19. Hos Damborg står vi altid klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis, ligesom vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.