Krølle- og glattejern

Hos Damborg er vi primært kendt for vores store udvalg af køkkenartikler. Men vi har heldigvis meget mere end dette. Vi sælger nemlig også ting til personlig pleje. Dette gælder for eksempel vores store udvalg af krøllejern og glattejern.

pr. side

13 varer

Faldende orden

13 varer

Hvad bruger man det til?

Både et krøllejern og et fladjern, også kaldet et glattejern, hører under kategorien ’personlig pleje’. Dette skyldes, at begge dele er styling produkter til dit hår, som gør, at du let kan lave flotte og elegante frisurer.

Forskel på produkterne

Der er forskel på et glattejern og et krøllejern. Et glattejern er godt til dig, der ikke har naturligt glat hår, da det kan lave dette. Jernet varmes op, hvorefter du kører glattejernet igennem dit hår for at flade det – deraf også navnet fladjern. På grund af varmen forbliver håret for det meste fladt, indtil det gøres vådt igen. Det er derfor ideelt at glatte sit hår til specielle lejligheder, da frisuren holder i lang tid. Du kan sågar få en såkaldt glattebørste, hvis du synes det er lettere at håndtere end et glattejern. En glattebørste er ligesom en almindelig hårbørste – forskellen er bare, at den har små pigge, der bliver varmet op. Dette gør, at dit hår glattes, imens du forsigtigt friserer dit hår med glattebørsten.

Et krøllejern derimod er til at lave krøller i dit hår. Du kan få mange forskellige former for krøllejern, blandt andet et pigkrøllejern. Det er lidt op til den enkelte person, hvad man synes fungerer godt, når det kommer til at krølle sit hår. Men lige meget hvilket krøllejern du bruger, kan du skabe flotte krøller i dit hår.

Flere funktioner

Selvom et glattejern er til at glatte håret, kan man faktisk også lave krøller med et glattejern, hvis man lige finder den rette teknik til det. Dette kræver som regel, at glattejernet er en smule smalt, da man lettere kan dreje det, for at skabe flotte krøller.

Tilmed er det med et krøllejern også muligt at skabe endnu større krøller i dit hår, end dem, du måtte have i forvejen. For at gøre dette skal du have fat i et stort krøllejern, da det er den bedste form for krøllejern til store krøller. På den måde kan du altså lave krøller med dit krøllejern, som er anderledes end dem, du måtte have i dit hår i forvejen.

Personlige pleje i fokus

Udover ovenstående produkter til personlige pleje, sælger vi også en masse andet lækkert på Damborgs hjemmeside. For eksempel har vi lady shavere og epilatorer, hartørrere eller en hårklipper. Mange af disse produkter er også rigtig gode gaveideer til ham eller hende. Så hvad venter du på? Gør et godt køb hos os i dag!