VAKUUMPAKKER & SOUS VIDE

Har du flair for madlavning, og kunne du tænke dig at tage din madlavning til nye højder? Hvis svaret er ja, er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden tilbyder vi et stort udvalg af sous vide og dertilhørende tilbehør, som garanterer dig den lækreste tilberedning af din mad.

Sous vide er fransk og betyder ”under vakuum”. Metoden har vundet indpas i de danske køkkener i løbet af de seneste år. Det, der gør metoden særlig, er, at maden langtidstilberedes ved en lav og konstant temperatur.

Har du fået lyst til at begive dig ud i dit eget sous vide-eventyr, finder du hos Damborg et stort sortiment af sous vide-maskiner, vakuummaskiner- og pakker m.m. herunder. Rigtig god fornøjelse!

pr. side

9 varer

Faldende orden

9 varer

Sous vide og vakuummaskiner: Lækker og funktionel tilberedning af din mad

Hos Damborg tilbyder vi et stort udvalg af sous vide-maskiner, vakuumpakkere, maskiner samt matchende tilbehør. Med andre ord alt det, du skal bruge til tilberedning af din mad med sous vide-metoden. Sous vide går kort sagt ud på, at du vakuumpakker kødet, grøntsagerne eller fisken i en pose, som lægges ned i et vandbad. Sous vide-staven eller -karret indstilles på den ønskede temperatur og sættes ned i vandbadet, og herefter passer maden sig selv.

Hos Damborg er vores MELISSA sous vide-kar et ideelt bud på en lækker og funktionel sous vide i rustfrit stål med plastikbase. MELISSA sous vide kan rumme op til 6 liter, har en praktisk bøfholder samt aftagelig rist og giver et perfekt resultat af både kød, fisk og grøntsager.

Ønsker du en mere diskret sous vide-maskine, vil vi anbefale en sous vide-stav, der bruges direkte i gryden, skålen eller hvad end, du tilbereder din mad i. Sous vide-stavene fås både fra brands såsom MELISSA, OBH NORDICA og WILFA. Staven er let at håndtere, og den kan bruges i beholdere, der rummer helt op til 30 liter. Både sous vide-staven og -karret gode til at bevare ernæring, vitaminer og smag i maden. 

Det perfekte tilbehør til din sous vide

Her på siden finder du alt det tilbehør, du skal bruge, når du begiver dig ud i at tilberede mad via den geniale sous vide-metode. Maden tilberedes ”under vakuum”, og det er netop kernen i sous vide. Derfor er det er must at have helt rigtige vakuumposer.

Ved køb af vores plastruller til vakuummaskiner bestemmer du selv størrelsen af posen, som kan genbruges og tåler opvaskemaskine. Vi tilbyder også vakuumopbevaringsbokse og -beholdere, vakuumforseglere samt vakuumlynlåsposer.

Høj kvalitet til den bedste pris

Hos Damborg favner vi alt nødvendigt udstyr til køkkenet og går op i høj kvalitet til den bedste pris. Fandt du ikke, hvad du ledte efter her på siden, tilbyder vi også funktionelle og stilrene køkkenmaskiner, gryder og pander samt ovnfaste fade.

Har du spørgsmål til vores sortiment af sous vide-udstyr eller nogle af vores brands, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Det gør du enten på tlf. + 45 30 32 93 19, via vores mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.