Lænestole

Hvis du gerne vil forny din have med nogle lækre havemøbler til sommer, så skal du tage et kig på Damborgs hjemmeside. Vi sælger en masse flotte havemøbler til en god pris, fx havelænestole og havehvilestole.

Foruden havestole sælger vi også en masse andre gode og kvalitetsrige havemøbler og -produkter. Vores hjemmeside er derfor helt sikkert et besøg værd!

pr. side

8 varer

Faldende orden

8 varer

Forny din have

Sommeren er over os, hvilket betyder en masse dejlige og solrige timer, der skal bruges i haven. Her er det vigtigt, at man har noget godt at sidde i, og det får du med en havelænestol eller havehvilestol fra Damborg. Vores sortiment byder på en masse forskellige produkter, hvilket gør, at du helt sikkert kan finde en havelænestol eller havehvilestol, som passer til din smag.

Når man skal finde en lænestol til haven eller til terrassen, er der en del ting, man skal have med i sine overvejelser. Hvor stor skal den være? Skal man kunne slå ryglænet ned? Og hvilken farve skal den have? Dette er heldigvis alt sammen ting, som du kan blive klogere på ved at kigge på vores hjemmeside.

Udover en lænestol til terrassen, kan du også købe en hvilestol til terrassen. Forskellen på en lænestol og en hvilestol er, at en hvilestol mere er beregnet til at ligge og slappe af i, mens en lænestol fx er egnet til læsning og andet.

Hvilket materiale skal du vælge?

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af havemøbler i mange forskellige materialer. Vi forhandler nemlig havestole i mange stilarter, så du kan finde den havestol, der passer i din have. Møbler af bambus er fx meget moderne lige nu. Dette materiale er med til at skabe en afslappet stemning i din have, hvor man nærmest kan drømme sig væk til de varme lande. Bambus er tilmed et godt naturmateriale og holder sig pænt, når det udsættes for slid.

Du kan også vælge en havestol i plastik, som gør den meget holdbar og i stand til at vare i flere sæsoner ad gangen. Materialet ruster ikke og kan holde til meget vind og vejr, og derfor er der også rigtig mange, som vælger havemøbler i plastik. Derudover er det et billigt materiale, samt ser flot ud i for eksempel sort flet.

Andre slags havestole

Hos Damborg sælger vi ikke kun havelænestole og hvilestole. Vi har også en masse andre produkter, der er flotte til haven. Det er derfor let for dig som kunde at finde lige det, som du mangler!

Se for eksempel vores stabelstole, som er havestole, der kan stables. De fås med og uden armlæn og er meget praktiske. Dernæst har vi også cafestole til en god pris, og som er flotte til enhver have. Disse stole er ikke særligt store og er derfor også gode til altanen i storbyen. Når det kommer til praktiske stole, har vi også foldestole, som let kan stilles væk i haveskuret eller garagen, når vinteren kommer.