3-personers

En havebænk kan være utrolig nyttig som haveinventar, fordi den kan have mange forskellige funktioner. Den kan bruges, hvis du mangler ekstra siddepladser til dine gæster, hvis du ønsker at nyde et bestemt sted i haven, og den kan også bruges ved et havebord til afveksling for stole. Det er svært at gå galt i byen med en havebænk, og den er derfor et vigtigt element i mange folks haver.

På denne side finder du et flot udvalg af havebænke til 3 personer. Disse bænke er som oftest 150 cm lange, og der er derfor god plads, så man ikke skal sidde sammenklemt. I udvalget nedenfor finder du klassiske havebænke, der kan gå til enhver have. Med en havebænk til 3 personer er du godt dækket ind, når det kommer til siddepladser. Gå på opdagelse i udvalget nedenfor og find lige præcis den havebænk, du drømmer om!

Køb en smuk havebænk til 3 personer

En havebænk er en genial løsning på mange problemer i haven. Er du træt af at rykke rundt på dine havestole? Skal du altid slæbe en stol med hen til den gode udsigt, eller har du brug for mere siddeplads? Så er en havebænk til 3 personer en brillant løsning. Med en havebænk til 3 personer kan du let sætte fokus på et bestemt og særligt hyggeligt område i haven, som du kan dele med venner, gæster og familie.

En havebænk kan let suppleres med et mindre havebord eller cafébord. Tilføj blot et par udendørs lys, nogle lækre hynder og en sommerdrik, og du er klar på havehygge hele sommeren! En havebænk kan nemlig med fordel bruges til et hyggeligt loungeområde i haven.

Køb havemøbler i lækkert teaktræ

Mangler du nye havemøbler, og elsker du teaktræ? Så har du fundet det helt rigtige sted. Hos Damborg er vi også helt vilde med teaktræ, og vi har derfor et stort sortiment af lækre havemøbler i teaktræ. Foruden vores smukke havebænke til 3 personer i teaktræ, finder du havebænke i flere størrelser. Vi har både havebænke til 2 personer og havebænke til 4 personer i teaktræ.

Vi har også et flot udvalg af havemøbelsæt, hvor du på en gang kan købe matchende havebord- og stole. Du kan også købe individuelle møbler såsom liggestole, 5-positionsstole og meget, meget mere!

Hos Damborg står vi klar til at hjælpe – kontakt os her!

Sidder du med et spørgsmål, vil du vide mere om teaktræ eller noget helt tredje? Så kontakt os gerne! Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, uanset om det er online eller i en af vores fysiske butikker rundt om i landet. Du kan med fordel gøre brug af vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og vi glæder os til at høre fra dig!

Husk! Køber du for over 499,- DKK, giver vi dig fri fragt, og du har 180 dages returret, når du handler hos os!