KAFFEMASKINER

Danskerne er en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Faktisk drikker hver dansker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen. Er du også en vaskeægte kaffeentusiast? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Damborg forhandler vi nemlig et bredt udvalg af kaffemaskiner fra populære brands som Moccamaster, Melitta, OBH Nordica og en række andre anerkendte mærker.

Når du køber kaffemaskiner fra Damborg, er du derfor sikret høj kvalitet, så du uden besvær kan brygge det sorte guld dag efter dag. Vi har desuden ofte tilbud på vores udvalg af kaffemaskiner, så du kan gøre dig en god handel. Se vores komplette udvalg herunder og find din nye kaffemaskine til billige priser.

pr. side

20 varer

Faldende orden

20 varer

Kaffemaskiner fra Moccamaster, Melitta og andre kvalitetsbrands

Kaffe er en vigtig del af den danske kultur, hvor de fleste starter dagen med en dejlig, varm kop kaffe til at vågne på. Hos Damborg tilbyder vi en række kaffemaskiner med forskellige funktioner, så der er en maskine til ethvert behov og enhver kaffedrikker. Vi forhandler bl.a. kaffemaskiner fra det populære brand Moccamaster, som kan brygge 10 kopper på blot 6 minutter!

I sortimentet finder du også kaffemaskiner fra Melitta, Bosch, Braun og andre kendte mærker, hvor kvaliteten er i højsædet. Du kan vælge mellem hvid, sort eller børstet stål, og de forskellige kaffemaskiner er spækket med smarte features. De fleste kaffemaskiner er f.eks. udstyret med en Auto-sluk-funktion, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du nu huskede at slukke for maskinen efter brug. Mange har også Antidryp-funktioner, varmelegemer og aftagelige svingfiltre, der kan vaskes i opvaskemaskinen, så hverdagens kaffebrygning bliver let som en leg.


Vil du vide mere om, hvad de enkelte kaffemaskiner helt præcis indebærer af funktioner, kan du læse mere under hvert produkt. Uanset hvilken kaffemaskine du vælger, får du produkter i absolut topkvalitet – og endda til skarpe priser, da vi ofte har kaffemaskiner på tilbud.

Damborg – Vi har alt til dit køkken og hjem

Hos Damborg finder du også et stort udvalg af øvrige køkkenmaskiner til hjemmet, herunder elkedler, brødristere, stavblendere og mange andre uundværlige hjælpere til den daglige gang i køkkenet. Vi fører også et stort sortiment af diverse bage- og køkkenartikler, gryder, pander, opbevaring og alt, hvad du ellers måtte mangle til dit hjem.

Vores sortiment består af mange kendte mærker, så der er rig mulighed for at finde dit yndlingsbrand hos Damborg, og du får endda produkterne til rigtig gode priser. Vi tilbyder desuden fri fragt ved køb over 500 kr. samt 30 dages returret, når du handler online. Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores store udvalg, besvarer vi hellere end gerne dem. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 30 32 93 19 eller via vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt.