Personlig pleje

For mange mennesker er det vigtigt at have muligheden for at gøre noget ud af sig selv. Derfor skal man også have de helt rette produkter inden for personlig pleje. Og lige netop det kan vi hjælpe dig med her hos Damborg. Vi har nemlig et bredt udvalg af produkter inden for personlig pleje, der sikrer, at du altid har lige det, du står og mangler, når du skal være klar til dagen.

Herunder kan du se vores store udvalg af personlige pleje-produkter, og du kan læse meget mere om nogle af de produkter, som vi udbyder inden for billig personlig pleje. Hos os stiger priserne nemlig aldrig til vejrs.

pr. side

Varer 1-36 af 74

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 74

Styr på håret?

Inden for vores personlige pleje-produkter kan du bl.a. finde udstyr, som sørger for, at dit hår sidder knivskarpt hver eneste dag. Det gælder bl.a. hårtørrere, som du finder til rigtig gode priser. Du kan jo passende supplere med et fladjern, som du kan bruge, når du har tørret dit hår. Medmindre du foretrækker krøllet hår – så kan du nemlig også finde et stort udvalg af krøllejern, som kan give liv til dit hår.

Har du derimod brug for en hårklipper eller skægtrimmer, finder du også det hos Damborg. Så behøver du ikke at rende til frisøren eller barberen hele tiden, og kan i stedet klare det hele hjemmefra – nemt og billigt. Ligeledes kan du købe shavere – både til mænd og kvinder. Så der er noget for de fleste.

Glem ikke selvforkælelsen

Men det er ikke kun håret og skægget, der skal være styr på. Det kan også være rigtig rart at have muligheden for noget selvforkælelse derhjemme. Det kan du få med personlige pleje-produkter fra Damborg.

Du kan nemlig købe massageudstyr af forskellig art. Om det er et massagesæde, en massagepude, massagepistol eller massage til nakken og skuldrene, så finder du det hos os. Uanset om du døjer med ømhed i kroppen, eller du bare er rigtig glad for massage, kan produkterne give dig en følelse af velvære i dagligdagen. Og så kan du eventuelt supplere massageudstyret med en massagepude eller -tæppe, som også kan være med til at mindske ømheden i dine muskler.

Mangler du andet til hjemmet?

De ovenstående er blot nogle få af de mange produkter, som vi tilbyder indenfor personlig pleje. I kategorien kan du også finde tandbørster og personvægte. Personlige pleje-produkter er desuden langtfra de eneste, du finder hos os. Vi tilbyder mange andre varer, bl.a. til køkkenet. Fx kan du få køkkenmaskiner. Og så kan du finde mange andre produkter inden for husholdning. Så du finder lidt af hvert til dit hjem hos os.

Hvis du står med spørgsmål til nogen af vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Og det kan du gøre på flere måder. Hvis du foretrækker at skrive til os, kan du enten udfylde vores kontaktformular, sende os en mail eller give os et kald på telefon.