Udtræksborde

Har du brug for et smukt havebord med plads til hele familien? Så er et udtræksbord den perfekte løsning. Et udtræksbord egner sig perfekt til terrassen, haven og diverse udendørsarealer. På denne side finder du derfor et flot udvalg af udtræksborde både med og uden stole, så du kan give din have lige præcis det udtryk, du drømmer om.

At få plads til et par ekstra gæster, en uventet nabo eller familien er intet problem med et udtræksbord. Disse er nemlig haveborde med udtræk, så du hurtigt og nemt kan dække op til et par ekstra pladser. Med et udtræksbord som havebord har du både mulighed for at spare og tilføje ekstra pladser. Til hverdagsbrug fylder bordet ikke for meget, så du på den måde ikke mister plads, men det kan nemt udvides, når der kommer gæster.

Gå på opdagelse i vores sortiment af udtræksborde nedenfor, og find lige præcis det, hvor der er plads til familien – og flere til!

pr. side

4 varer

Faldende orden

4 varer

Flotte udtræksborde i teaktræ

I vores sortiment af udtræksborde til haven finder du den smukke ”Boston”-model. Denne model er et luksushavebord med udtræk i teaktræ, og det fås i forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis den model, der passer bedst til jeres familie. Teaktræet er FSC-certificeret, og der er hul i midten af bordet til parasol – mere luksus bliver det ikke! Modellen anvender et effektivt udtrækssystem kaldet ’butterfly’, hvor den ekstra plade ligger under bordpladen. Du behøver derfor ikke opbevare, hente og bringe ekstra plader, hver gang der kommer gæster.

Ønsker du at købe matchende stole, har du heldet med dig! Du har nemlig mulighed for at købe udtræksbordet som sæt. Her får du 6 stole i luksusteak med i købet. Stolene er lavet i samme æstetik, og de er 5-positionsstole, hvilket giver ekstra god siddekomfort.

Køb havemøbler til enhver smag!

Ønsker du selv at købe stole til dit nye udtræksbord, så finder du dem også hos Damborg! På vores hjemmeside finder du nemlig en kategori for havestole, hvor du finder et stort og alsidigt sortiment. Her finder du bl.a. stabelstole, foldestole, lænestole, positionsstole og meget mere!

Er du begrænset til en altan, eller skal havemøblerne hurtigt kunne pakkes væk? Så har vi også løsningerne til dig! Hos os finder du nemlig et kæmpestort udvalg af effektive og flotte foldeborde. Her finder du foldeborde i alle størrelser og former, så du har mulighed for at vælge det helt rigtige bord til dit behov. Vi fører også et fint udvalg af caféborde. Også her har du mulighed for at købe sæt, hvis du ønsker tilhørende stole med i købet.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at vide mere om en vare i vores sortiment, har du spørgsmål til en ordre eller noget helt tredje? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores viden, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt efter dine ønsker og præferencer. Vi ser frem til at høre fra dig.