2-personers

Er du på udkig efter en flot og hyggelig havebænk til din have? Så er du havnet på den helt rette side. Her finder du nemlig vores fine udvalg af havebænke til 2 personer. Her på siden finder du smukke bænke i klassisk design. En havebænk til 2 personer er den ideelle løsning, når du ønsker alsidighed i dit haveinventar. Bænken kan nemlig både bruges som siddepladser ved et bord eller for sig selv i haven.

Med en havebænk til 2 personer har du den perfekte samtalebænk. Du kan med fordel tilføje et fint lille havebord eller cafébord, og med lidt lys og en sommerdrink kan du hurtigt få skabt den perfekte stemning til sommerhygge. Du kan også sagtens nyde bænken alene ved at slå benene op og slappe af.

Find din perfekte havebænk til 2 personer i udvalget nedenfor!

pr. side

2 varer

Faldende orden

2 varer

Skab hygge med den perfekte havebænk til 2 personer

Har du et specielt sted i haven, hvor der er god udsigt? Måske foretrækker du et specielt sted, der fylder dig med ro? Så kan du med fordel placere en havebænk. Med en havebænk har du muligheden for at dele dette sted med andre eller blot nyde det selv i god komfort. Og er en havebænk til 2 personer ikke nok? Så har vi heldigvis større bænke i vores udvalg!

I vores store sortiment af havemøbler finder du nemlig et flot udvalg af bænke i forskellige størrelser. Vi har nemlig havebænke til både 2, 3 og 4 personer! På den måde har du muligheden for at finde lige præcis den havebænk, som du har brug for til din have.

Køb lækre havemøbler i teaktræ hos Damborg

Mange er helt vilde med havemøbler i teaktræ, og det forstår vi godt! Havemøbler i teaktræ er både smukke og lette at vedligeholde. Teaktræ er også kendt for sine flotte farvenuancer og modstandsdygtighed overfor vejr. Derfor finder du i vores udvalg smukke 3-personers havebænke i teaktræ. Til de helt store sammenkomster har vi også 4-personers havebænke.

Har du brug for ekstra komfort på din bænk? Så kan du roligt gå på opdagelse i vores store sortiment af hynder og puder. Her finder du et bredt udvalg af diverse hynder og puder, så du kan dekorere din bænk efter eget ønske og stil.

Kontakt os for professionel vejledning

Ønsker du at høre mere om vores bænke, teaktræ eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Uanset dit spørgsmål vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig. Du kan let og hurtigt kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Hos Damborg er vi vilde med den gode service. Derfor får du gratis fragt, når du handler for over 499,- DKK. Du får også hele 180 dages returret! Er du glad for et godt tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første får nyheder om kampagner og tilbud.