Overtræk til havesæt & borde

Hos Damborg finder du en masse ting til hjemmet. Vi har køkkenartikler, ting til hobby og fritid, havemøbler og meget andet.

Sommeren er over os, hvilket betyder, at havemøblerne er kommet frem. Dog kan den danske sommer godt have lidt blandet vejr, derfor kan dine havemøbler have brug for ekstra beskyttelse i form af et overtræk til havemøblerne. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er godt med et cover til dine havemøbler.

Filtrer
pr. side

8 varer

Faldende orden

8 varer

Hvad bruger man et overtræk til?

Det primære formål med et overtræk til havemøbler er at beskytte dem. Dette er nemlig med til at sikre, at dine havemøbler forbliver i god stand sommeren over.

Der er forskellige former for overtræk til havemøbler. Du kan for eksempel få et overtræk til havebordet eller et dækken til dine havemøbler. Lige meget hvilken form for havemøbelovertræk du vælger, kan du være sikker på, at dine havemøbler er godt beskyttet. Hos Damborg sælger vi nemlig kun varer i god kvalitet.

Overtræk til havemøbler i gode materialer

De covers til havemøbler, som du kan købe hos os, er lavet af gode og slidstærke materialer. Dette gør, at havemøblerne beskyttes i alt slags vejr. Dækken til haveborde eller havemøbler generelt er lavet til at kunne beskytte i mange forskellige slags vejrforhold. Hvilket er godt, da man aldrig kan vide, hvad den danske sommer byder på.

Et dækken til havemøbler fungerer som en slags skjold, der dækker for UV-stråler, regn, støv og fugt. Derudover er de også med til at sikre, at dine møbler ikke falmer eller bliver beskadiget på anden vis.

Fordele ved at anvende et cover til havemøbler

Der er mange fordele ved at anskaffe et havemøbeldækken fra Damborg. Et af de store fordele er, hvor let det er at benytte. Et havebordsdækken er let at tage af og på, så man hurtigt kan komme til sine havemøbler, når man gerne vil sidde i dem.

Du kan vælge dine overtræk i forskellige størrelser, så du let kan finde nogen, der passer til dine havemøbler. Husk at vælge nogen, som passer nogenlunde godt i størrelse til dine havemøbler, ellers risikerer du, at der kommer fugt eller andet ind. Kig derfor grundigt på målene af dine havemøbler. Derudover er det også vigtigt at opbevare dit overtræk et godt sted, når det ikke bruges til at dække dine havemøbler, så det ikke udsættes for unødvendigt slid.

Pas godt på resten af møblerne

Udover overtræk til havemøbler forhandler vi også en masse andre produkter til haven hos Damborg. Dette gælder for eksempel også vores overtræk til hynder, så du også kan forlænge deres levetid. Tilmed har vi også overtræk til parasoller, så du kan hvile dig i skyggen med en parasol, som er så god som ny år efter år.

Hvis du er så heldig at have et loungesæt i haven, hvor du kan sidde og slappe af, har vi også overtræk til sofaer og loungesæt hos Damborg.