Støvsugerposer

Udover støvsugeren selv, er støvsugerposen et af de vigtigste elementer til støvsugeren. Den skal passe til modellen, have god kapacitet og være let at skifte, så du kan komme gennem rengøringen uden unødige frustrationer. På denne side finder du derfor et stort udvalg af støvsugerposer fra Swirl, bl.a. PH86, M50, N74 og mange flere!

Vi er blandt andet stolte forhandlere af Swirl støvsugerposer, der er kendte for deres gode kvalitet og fokus på anti-allergent design. Deres støvsugerposer er nemlig udstyret med et anti-allergen filter, der sørger for, at fint støv, pollen, bakterier og støvmider holdes sikkert i posen.

Er du i tvivl om, hvilken pose passer til netop din støvsuger? Så kan du bruge deres fikse søgemaskine, hvor du hurtigt og nemt finder frem til, hvilken pose passer perfekt til din støvsuger derhjemme.

Filtrer
pr. side

9 varer

Faldende orden

9 varer

Gør den ugentlige rengøring nemmere med Swirl

Bemærker du formindsket sugeevne på din støvsuger, kan det være et tegn på, at du bør skifte støvsugerposen. Det kan for mange være bøvlet, og det bliver derfor tit udsat til næste gang, der skal støvsuges. Med Swirl støvsugerposer har du mulighed for at gøre den ugentlige- eller hverdagsrengøringen nemmere. Du kan nemlig nemt finde lige præcis den støvsugerposer, der passer til din støvsugermodel, så poseskift bliver nemmere og hurtigere.

Med god kapacitet og pasform anbefales der blot at udskifte posen hver 2. måned ved almindelige husholdninger. I pakkerne medfølger også et specielt Airfilter, som skiftes efter hver 4. støvsugerpose - altså ved sidste pose i pakken. Swirl støvsugerposer er også udstyret med en såkaldt ’dirt lock’, der udover at holde støv og snavs i posen, også sikrer en nem og hurtigt af- og påsætning af posen.

Find alt til hjemmet hos Damborg

Hos Damborg finder du et stort udvalg af varer til hjemmet, der hjælper dig med at effektivisere hverdagen, nyde den og derved gøre livet nemmere. Foruden støvsugerposer byder vores sortiment på et stort udvalg af diverse affaldsspande, der hjælper dig med at holde hjemmet pænt, rent og grønt. Spandene fås i forskellige kapaciteter, forme og formål, så du med lethed kan finde lige præcis den løsning, der passer til dit hjem.

Du finder også et fint udvalg til opvask, med bl.a. foldbare opvaskebaljer, stativer, børster, tørrestandere, opvaskesæt og meget mere! Som et afbræk fra rengøringsartiklerne finder du også kategorier såsom Bolig & Fritid, Gaveartikler og Havemøbler, hvor du finder et flot udvalg af haveartikler.

Kontakt os allerede i dag!

Kan du ikke finde din støvsugermodel i Swirls søgemaskine, har du spørgsmål til et produkt, eller ønsker du teknisk vejledning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er vejledende i hele vores sortiment, så du trygt kan gennemføre dit køb. Du kan let sende os en besked samt finde vores kontaktinformation ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!