Bænke

Har du et skønt sted i haven, som du gerne vil nyde? Mangler der siddepladser i udestuen eller drivhuset? Så kan du med fordel gøre brug af en bænk! Med en bænk har du mulighed for at skabe hygge og samvær, og den er et must-have i mange haver. En bænk kan også være et spændende alternativ til de klassiske havestole, og den er en stilfuld måde at optimere pladsen på.

På denne side finder du derfor et flot udvalg af bænke i teaktræ til haven. En bænk er et perfekt supplerende havemøbel, som du uden tvivl vil få glæde af, og den er et behageligt, alternativt siddemøbel. Bænke fås også i forskellige størrelser, og i vores udvalg finder du både 2-, 3- og 4-personers bænke.

pr. side

8 varer

Faldende orden

8 varer

Havebænke i teaktræ til den stilfulde haveejer

En bænk kan bruges til mange formål, og du finder den derfor i mange haver. Den kan både bruges ved havebordet, under et smukt træ i haven, ved bålpladsen og meget mere! En bænk er et perfekt møbel at tilføje haven, så du har rig mulighed for at udnytte hele havens potentiale.

Især teaktræ er den perfekte træsort, når det kommer til havemøbler. Teaktræ er særligt modstandsdygtig over for vejr og vind, og det kan derfor holde i mange år med minimal vedligeholdelse. Det er også en vand- og mugafvisende træsort, og det holder sig derfor pænt i længere tid. Teaktræet er også i sig selv et olieholdigt træ, og mange er tiltrukket af dens smukke farvespil og glans.

Stort udvalg af havemøbler i teaktræ

Når nu du har hørt om fordelene ved havemøbler i teaktræ, skal du selvfølgelig også have mulighed for at se de smukke designs, de findes i. Derfor har vi hos Damborg et stort sortiment af smukke havemøbler i teaktræ.

I vores store udvalg finder du bl.a. hyndebokse i teaktræ, der hjælper dig med sikkert og effektivt at opbevare havehynderne. Derudover finder du også et stort udvalg af diverse borde i teaktræ, hvor du har bred mulighed for at finde lige præcis den slags havebord, du ønsker dig. For et gennemført ensemble af havemøbler finder du eksempelvis også solvogne i teaktræ hos os og meget, meget mere!

Har du et spørgsmål? Så kontakt os!

Det kan være svært at bestemme sig for det helt rigtige møbel. Derfor sidder vi altid klar til at vejlede og råde dig, så du er sikker på at få gjort det helt rigtige køb. Skulle du derfor have spørgsmål til en eller flere varer i vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med yderligere varespecifikationer, og vi har selvfølgelig dig og dine præferencer for øje.

Ønsker du at kontakte os, kan du med fordel gøre brug af vores nemme kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!