Ure og alarmer

Det kan være svært at komme ud af sengen om morgenen, det ved vi alle. Hos Damborg vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dette lidt lettere, se derfor vores store udvalg af ure og alarmer. På vores hjemmeside finder du en masse køkkenartikler, ting til hjemmet, alarmer og ure. Vi har noget for enhver smag – læs med her og bliv klogere på vores sortiment!

pr. side

Varer 1-36 af 43

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 43

Vigtigheden af ure og alarmer

Det siger sig selv, at det er vigtigt at have adgang til ure og alarmer. I en moderne verden er man konstant nødt til at være i stand til at komme til tiden, og det vil vi gerne hjælpe med hos Damborg.

Derfor finder du i vores sortiment både vægur, vækkeur, radioalarmer og meget andet. Et vægur er praktisk til køkkenet eller stuen, da du hurtigt kan kigge hen på væggen, for at orientere dig om, hvad klokken er. Vi sælger en del forskellige former og farver, så du let kan vælge et ur, der passer til den indretning, du har derhjemme. Hvordan man skal hænge et vægur op på væggen, varierer alt efter dets størrelse og vægt.

Et vækkeur fås i mange støbninger, farver og funktioner. Der findes både den klassiske ’clockradio’ som er et vækkeur, der også er kendt under navnet radioalarm. Det vækker dig med radio til den tid, som du har indstillet det til. Derudover er det digitalt og retro, de var nemlig moderne for noget tid siden, og har nu ramt markedet igen. Et vækkeur findes også helt klassisk, hvor det er et analogt ur med en høj ringetone. Se det store udvalg af vækkeure hos os, og bliv inspireret til, hvilket et du skal vælge.

Hvorfor ikke bruge telefonen?

Der er mange grunde til, at det kan være en fordel ikke at bruge sin mobiltelefon som vækkeur. Når du bruger din telefon til at vække dig med en alarm om morgenen, leder det automatisk også til, at din telefon bliver det første, du ser på om morgenen, hvilket ikke nødvendigvis er særligt sundt.

Derudover viser mange undersøgelser, at det falske lys fra mobiltelefonen ikke er godt at kigge på lige inden sengetid, hvilket man let kommer til, hvis man bruger den som alarm. Dette kan du undgå med det vækkeur fra vores hjemmeside.

Stort udvalg til dig

Hos Damborg finder du mange former for ure såsom vægure, radioalarmer og vækkeure, men du kan også købe en masse andet. I vores sortiment finder du for eksempel også micro- og miniovne som er supergode, når det kommer til den lette madlavning.

Hvis du skal have lidt flot til haven, har vi også en vejrstation og regnmåler, som kan pifte din have lidt op. En regnmåler er god at have, hvis du har grøntsager i haven. På den måde kan du nemlig følge med i, hvor meget regnvand de har fået i løbet af ugen.

Og er dit tøj krøllet, kan vi også hjælpe med at løse det. Se bare vores udvalg af damprensere, strygejern og dampjern og lad dig inspirere til, hvad dit næste køb skal være.