BESTIK

pr. side

Varer 1-36 af 110

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 110

Dæk et flot bord med det rette bestik

Et flot bestik vækker opsigt, når du inviterer gæster hjem til god middag, eller blot skal spise et måltid en hverdagsaften. Bestikket er en fundamental del af enhver borddækning og kan hjælpe dig med at præsentere maden på bedste vis. Vælger du at gå med et stilrent, klassisk sæt, kan du sammensætte det med stort set al slags borddækning, og bestikket kan her let fungere som prikken over i’et i alle anledninger.

Se vores brede udvalg af kvalitetsbestik, bestiksæt og opdater borddækningen derhjemme. Du finder gode bestik tilbud herunder – altid til stærke priser.

All-round bestik til hverdag og fest

Et fint bestiksæt kan være med til at pryde enhver borddækning og kan komme i mange designs, farver og former. Vores bestiksæt kommer oftest i 16 og 24 dele, men vi har også både større og mindre sæt. Organisér og opdel gerne dine bestiksæt i en bestikbakke og hold godt styr på både knive og gafler.

En god kniv og gaffel skal ligge rart i hånden, og må gerne have noget tyngde, så det er nemmere at holde og skære maden. Derudover kan det være en god idé at tænke over, om bestikket skal være stort eller småt, og om det har ’skarpe kanter’, der kan irritere. Skal dit bestik kunne gå opvaskemaskinen, så vælg bestik af rustfrit stål. Der er altså flere ting, du bør overveje, inden du vælger serveringsbestik.

Der findes mange fine bestik, du kan anskaffe dig til dit hjem. Men tænk særligt over, om du har brug for ét sæt, der skal kunne fungere til både hverdag og fest, eller om du skal have et bestiksæt til hver en anledning. På aftener i grillsæsonen kan det også være rart at have grillbestik til disse anledninger. Et godt all-round bestiksæt kan dog fungere rigtig godt, men ønsker du, at borddækningen skal være anderledes og ekstra fin på festlige dage og til højtider, kan det godt betale sig at investere i flere bestiksæt.

Udforsk vores udvalg til borddækning på damborg.dk

Mangler du andre fine sager til borddækningen? På damborg.dk finder du også flotte vandglas, kander og karafler, du kan stille på bordet, når middagen skal serveres. Det kan også være, at du søger efter elegante skåle og fade til at anrette maden i? Uanset hvad du mangler, finder du alt tilbehør til køkken og borddækning lige her.

Kig dig omkring på vores side og opdag vores store univers af køkkentilbehør. Vi forhandler køkkenudstyr fra anerkendte, danske mærker såsom Raadvad, Georg Jensen, Dacore, Rosendahl og mange flere i forskellige prisklasser.

Kontakt os gerne, såfremt du har spørgsmål til vores produkter eller lignende. Dette kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular eller skrive os en mail på [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig!