Caféborde

Er du i gang med at etablere et lille hyggehjørne i haven? Måske ønsker du et mindre havebordssæt til din altan eller forhave? Så er et cafébord lige sagen! På denne side finder du et stort udvalg af caféborde, så du har muligheden for at finde lige præcis det bord, der lever op til dine præferencer.

I sortimentet nedenfor finder du både runde og firkantede caféborde, caféborde i træ, teak og nonwood. Et fint lille cafébord er med til at skabe en dejlig, hyggelig og intim atmosfære, og du finder det derfor i mange hjem. Cafébordene nedenfor er caféborde til udendørs brug, men de kan med fordel også bruges i udestuer.

pr. side

15 varer

Faldende orden

15 varer

Caféborde i træ til enhver smag

Det helt klassiske cafébord er udformet i træ, og det er ikke til at gå galt i byen med. Derfor finder du hos Damborg et flot, stort udvalg af caféborde i træ. Bordene kommer i mange forskellige størrelser, så du har den bedste mulighed for at finde lige præcis det cafébord, der passer ind i dine pladsforhold. I udvalget finder du også caféborde som sæt, hvor 2 stole medfølger.

Selvom et cafébord i de fleste tilfælde er småt, så kan det sagtens bruges til to personer. Her kan du og en ven, en kæreste, et familiemedlem eller en helt fjerde person nyde en lille middag eller et lille assortiment af snacks og drikkevarer. Du er derfor ikke begrænset, når du vælger et smukt, men lille cafébord til din have, udestue eller altan.

Køb dine havemøbler hos Damborg!

Hos Damborg har vi et stort og skønt udvalg af diverse havemøbler. Med havemøbler er det nemt at nyde alt, hvad haven har at byde på. Derudover er havemøbler specielt fremstillet med lidt mere modstandskraft over for naturen. I vores sortiment af havemøbler finder du blandt andet et stort udvalg af foldeborde, der nemt kan foldes ud og ind. Det er altså et nemt bord at pakke ned, når vinteren står for døren.

Skal der være plads til lidt flere gæster til grillfesten? Så kan du med fordel købe et udtræksbord. Med et udtræksbord kan der nemt gøres plads til lidt flere gæster, og det kan samtidig gøres mindre igen, så det ikke optager alt for meget plads. Foruden borde har vi også et skønt sortiment af havestole til enhver smag. Her finder du alt fra stabelstole til foldestole, positionsstole og lænestole.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du vejledning til hjælp af et produkt, har du spørgsmål til din ordre, eller har du brug for noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer de spørgsmål, du måtte have, og vi hjælper dig gerne med at udvælge det helt rigtige produkt. Ønsker du at kontakte os, kan du med fordel gøre dette gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!