Grillpander

Sommeren er over os, hvilket også betyder en masse dejlige sommeraftener med hygge og grillmad i haven. Dog er det danske sommervejr ikke altid til at regne med, og grillen kan hurtigt blive pakket væk, hvis vejret ikke er til det. Derfor er det heldigt, at du hos Damborg kan købe grillpander, som kan bruges indendørs. På den måde kan du altid grille også i regnvejr.

pr. side

13 varer

Faldende orden

13 varer

Forskel på grillpander

Når det kommer til at købe en grillpande, kan der ofte være meget forskelligt at vælge i mellem. Heldigvis har vi et stort udvalg hos Damborg. Det eneste, du skal tage stilling til, er hvilken slags komfur, du har. Hos kan du nemlig vælge imellem grillpander til induktion eller til ikke-induktion. Hvis du har et induktionskomfur, betyder det blandt andet, at panderne bliver varmere meget hurtigere end ved et normalt komfur, hvilket kan være en stor fordel, når det kommer til madlavning. Det er vigtigt, at du køber den rigtige form for grillpande, da en grillpande til induktion ikke virker på et almindeligt komfur.

Andre gode pander

Når det kommer til madlavning, kan der være stor forskel på, hvilken pande man skal bruge, alt efter hvilken ret man skal lave. En wok bruges til wokretter og en helt almindelig stegepande bruges til pandekager. Hvad end du mangler, kan du finde det blandt vores udvalg. Vi har for eksempel en masse gode grydesæt i vores sortiment. Alle produkterne er i høj kvalitet, og passer du ordentligt på dem, kan du have dem i mange år.

Hvis du elsker at lave mad fra det asiatiske køkken, skal du have fat i wok- og sautepander. Med disse bliver det muligt for dig at lave alle dine asiatiske livretter og tilberede dem, som var du på restaurant. Vil du gerne overraske kæresten med morgenmad på sengen, kan du købe en stegepande. Så er du klar til at stege bacon, lave røræg og pandekager. Derudover er en stegepande multifunktionel og kan bruges til at tilberede alverdens retter. Det er essentielt i ethvert køkken – og hvis du ikke allerede har en, kan du købe den hos os!

Elsk madlavning

Hos Damborg finder du en hel masse forskellige køkkenartikler, som alle sammen bidrager til at gøre din tid i køkkenet lettere og sjovere. Hvis du er typen, der ikke bryder dig om at være i køkkenet, kan det muligvis skyldes, at du har det forkerte udstyr.

Hos Damborg vil vi gerne hjælpe dig med at fuldende dit køkken, så du er klædt på til at lave en masse forskellige opskrifter. Kig på vores hjemmeside og find alle de ting, som du ikke vidste, at du manglede i dit køkken. Derudover er vores produkter også gode at give i gave. Det er nemlig ikke kun køkkenting vi sælger, men også ting til haven, boligen og meget andet. Du kan derfor se igennem vores sortiment og finde den perfekte gave til en, som du holder af.