Parasolfødder

På denne side finder du et stort udvalg af robuste og flotte parasolfødder. Parasolfødder er med til effektivt at ankre din parasol, så den holder sig stabilt. Der findes mange former for parasolfødder, og her på siden finder du derfor et flot udvalg til enhver smag. Vi forhandler også tilhørsprodukter såsom parasolfodshjul, rør til parasolfod, altanbeslag og meget mere!

I udvalget nedenfor finder du eksempelvis den klassiske parasolfod i granit. Disse fås både firkantede og runde, så du har mulighed for at vælge efter smag og behag. Du finder også den enkelte parasolfod i plastik, som blot skal fyldes med vand eller sand.

pr. side

13 varer

Faldende orden

13 varer

Parasolfødder til enhver form for parasol

En parasol er essentiel for mange i sommermånederne, da den giver skygge for kraftig sol, specielt i middagstimerne. Parasollen kan bruges, uanset om du har gæster til middag, eller om du ønsker at læse i skyggen. De fleste parasoller kræver dog en parasolfod, som kan holde dem stabilt opsat. Med sit brede omfang bliver en parasol let ustabil, og her er parasolfoden essentiel.

Det vigtigste ved en parasolfod er, at den er tung. Derfor er mange parasolfødder lavet i granit, så de stadig er æstetiske, men funktionelle. Den lette, men mere krævende løsning er en parasolfod i plastik. Den er let, i det at den kan tømmes, men mere krævende, fordi den samtidig skal fyldes op igen. En parasolfod i granit kan være sværere at rykke rundt på, men de fleste er dog udstyret med fikse håndtag, der gør dem nemmere at flytte.

Alt i tilbehør til din parasol

Ville du ønske, at det var nemmere at flytte rundt på din parasol? Så er du langt fra den eneste. Selvom det er vigtigt for en parasolfod at være tung, så den ikke letter med parasollen, hvis det blæser, gør vægten den sværere at flytte rundt på. Heldigvis kan du finde en fiks løsning i form af hjul til parasolfødder! Med disse behøver du blot stille parasollen oven på hjulene, og den er nu stabil og flytbar på samme tid.

Mangler du en let og sikker måde at beskytte din parasol på, når den ikke er i brug? Så burde du overveje et overtræk til parasoller. Et overtræk kan beskytte din parasol året rundt, når den ikke er i brug. Den beskytter parasollen mod vind og vejr såvel som skidt og snavs, og du er dermed med til at forlænge din parasols levetid og holde den pæn og ren.

Spørgsmål og svar

Skulle du mod forventning sidde tilbage med spørgsmål omkring et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige produkt til dig, så du kan føle dig sikker i dit køb. Uanset dit spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan nemt og hurtigt stille dit spørgsmål gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.