Hyndebokse

Det er ingen hemmelighed, at hynder gør ethvert havemøbel meget mere komfortabelt. Modsat dit havemøbel er det de færreste hynder, der kan modstå vejrets luner. Derfor er en hyndeboks den bedste måde at opbevare dine hynder på. Størstedelen af havebokse er vandafvisende, og du kan derfor opbevare dine hynder tørt og sikkert i en haveboks.

En hyndeboks er et vigtigt møbel til haven. Hos Damborg finder du derfor et flot udvalg af diverse hyndebokse, så du kan finde en, der passer til din stil og dine behov. I vores udvalg finder du blandt andet hyndebokse i polyrattan og hyndebokse i træ. Dernæst finder du hyndebokse i forskellige størrelse, alt efter hvor store hynder du har. En stor hyndeboks er ideel til lange hynder, hvorimod en lille hyndeboks har plads til puder, tæpper eller mindre hynder.

pr. side

4 varer

Faldende orden

4 varer

Nyd de mange fordele ved en hyndeboks

Det bedste ved en hyndeboks er, at den ikke kun har ét formål. At beskytte dine hynder mod diverse vejr er nemlig ikke dens eneste funktion. En hyndeboks beskytter også effektivt mod snavs og skidt, som ellers nemt kan besmudse hynderne, hvis de efterlades udenfor. I en hyndeboks beskyttes hynderne også mod solens stråler, så de ikke bliver afblegede. Mange vælger også at bruge deres hyndeboks som bænk eller afsætningsbord.

En stor fordel er også den diversitet, du finder i hyndebokse. I vores udvalg har du rig mulighed for at finde den helt rigtige boks til din have! Måske leder du efter en lille hyndeboks til mindre hynder? Måske foretrækker du træmøbler og vil derfor gerne have en hyndeboks i træ? Eller måske vil du gerne have en boks i en specifik farve, fx en sort hyndeboks? Uanset dine præferencer kan du finde løsningen hos Damborg!

Find møbelovertræk til dine havemøbler hos Damborg

Havemøbler skal gerne kunne holde til lidt af hvert, specielt med de vejrforhold vi har i Danmark. Selvom de er produceret til udendørs brug, er det stadig vigtigt at passe ekstra godt på dine havemøbler, så de holder i mange år. Dette kan eksempelvis gøres med møbelovertræk. Hos Damborg finder du derfor møbelovertræk til alle dine udendørs møbler, så du både kan beskytte dem mod vejret såvel som skidt og snavs.

I vores sortiment af overtræk finder du blandt andet overtræk til solvogne og dækstole. Med deres aflange og kantede facon kræver disse former for møbler et ordentligt overtræk, der har en god pasform for optimal beskyttelse. Hertil finder du også overtræk til sofaer og loungesæt, overtræk til borde og stole og overtræk til hynder.

Kontakt os gerne!

Har du brug for vejledning til at finde den helt rigtige hyndeboks, eller måske vil du gerne høre mere om en vare? Uanset dit spørgsmål eller behov er du altid velkommen til at kontakte os. Til det kan du med fordel gøre brug af vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!